6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠO 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων έχουν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Δήμου Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών ((Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

 

Η 6η Πανελλήνια Παιδική –Εφηβική Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα

 

Θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου  2018 . με την συμμετοχή 22 συλλόγων

 

Η 6η Πανελλήνια Παιδική –Εφηβική  Χορευτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου  2018 .

Την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων έχουν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Δήμου Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών ((Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

Η παιδική-εφηβική χορευτική συνάντηση στην Κάτω Καμήλα ξεκίνησε πριν 7 χρόνια με συμμετοχές από νόμους όλης της Ελλάδας. Σε λίγες μέρες πραγματοποιείται η 6η συνάντηση μετά από μια διακοπή ενός έτους, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι κάτοικοι του νομού Σερρών αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και της Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορούς και τραγούδια από τις παιδικές-εφηβικές χορευτικές ομάδες των συλλόγων και παραδοσιακή πάλη με κιουσπέτια από τον αθλητικό παλαιστικό σύλλογο Αγίου Γεωργίου.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές από 22 χορευτικές ομάδες από Μακεδονία και Θράκη , θα ανέβουν στη σκηνή και θα χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Η συμμετοχή όλων αυτών των πολιτιστικών ομάδων είναι σημαντική , αφού με αυτό τον τρόπο διασώζεται και διαδίδεται η πολιτισμική κληρονομιά των προγόνων μας.  

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καμήλας ,η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης 7:00 το απόγευμα

Πρόγραμμα της 6ης  Πανελλήνιας Παιδικής –Εφηβικής  Χορευτικής Συνάντησης

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Συμμετοχές συλλόγων  από το Νομό Σερρών και ορχήστρα η  «Εβρίτικη Ζυγιά».

Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχές συλλόγων από τους νομούς Έβρου , Φλώρινας , Θεσσαλονίκης και Σερρών. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παραδοσιακή πάλη από τους αθλητές του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κάτω καμήλας. Οι ορχήστρες της βραδιάς θα είναι το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «ΟΔΡΥΣΕΣ» και οι ζουρνάδες «ΔΡΑΜΑΛΗΣ».

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα από χορευτικά του νομού Σερρών. Τα χορευτικά θα τα πλαισιώνει το μουσικό σχήμα «ΣΙΡΡΙΣ».

Κάθε βράδυ θα ακολουθεί γλέντι για όλους τους συμμετέχοντες και το κοινό στον χώρο εκδηλώσεων (Δημοτικό σχολείο Κάτω Καμήλας) . Η είσοδος είναι δωρεάν.