5η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενώ για μια ακόμη φορά οι ομάδες του Σιδηροκάστρου απέδειξαν ότι η αντιπτέριση (μπάντμιντον) είναι σερραϊκή υπόθεση, αν και την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης

 

5η Θέση για τον Πλάτωνα Σερρών στην Α1 Αντιπτέρισης Ομαδικού Ανδρών-Γυναικών

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών που φιλοξένησε η πόλη των Σερρών . Αυτό της Α1 του Ομαδικού Ανδρών-Γυναικών με συμμετοχή 16 ομάδων .

Μετά από αρκετά χρόνια και την 9η περυσινή θέση οι αθλητές του Πλάτωνα Σερρών είχαν τρομερή άνοδο και κατέκτησαν επάξια την 5η θέση . Μετά τους αγώνες της Α! φάσης στους ομίλους ο Πλάτων ήταν στην 2η θέση (έχασε οριακά με 3-2 από την Θήβα την πρωτιά). Στη Β! φάση και στη χιαστή κλήρωση «έπεσε» επάνω στον άξιο πρωταθλητή ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης (Ο Πλάτων έχασε και σ΄αυτή τη σύγκρουση με  3-2) και αυτή η ήττα τον άφησε εκτός διεκδίκησης των μεταλλίων . Στην κατάταξη απέναντι από την ομάδα της Πάτρας κατέκτησε τη νίκη με 3-1 και έτσι κατοχυρώθηκε η 5η θέση.

Να σημειωθεί ότι 1η ομάδα στο πρωτάθλημα ήταν ο ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης μετά από 13 χρόνια παντοκρατορίας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου το οποίο κατέκτησε την 2η θέση. 3η ομάδα και πάλι από τον Νομό Σερρών το Κάστρο Σιδηροκάστρου. Κατάφερε να παραμείνει  στην Α1 κατηγορία και ο Δίας Σιδηροκάστρου με την 10η θέση που κατέλαβε.