«4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 12 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΦΡΙΤΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 , στις 21:15.

«4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα» του Τζέιμς Φρίτς, στη Μικρή Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών « Αστέρια»

Κάλεσμα στους Σερραίους να παρακολουθήσουν την παράσταση, έκαναν οι συντελεστές της και η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, χθες το πρωί, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

«4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα» του Τζέιμς Φρίτς,το έργο  ανεβαίνει στην Μικρή Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Αστέρια» και σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Ζλατίντση. Η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:15.

Κάλεσμα στους Σερραίους να παρακολουθήσουν την παράσταση, έκαναν οι συντελεστές της και η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, χθες το πρωί, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020.

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Γιάννης Γάτσιος, δήλωσε: «Η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο κοινό . ένα έργο που σαρώνει τις αίθουσες της Αγγλίας ένα έργο που θα προβληματίσει το κοινό .Καλούμε όλους τους συνδημότες και όχι μόνο να μας τιμήσουν με την παρουσία τους»

Η καλλιτεχνική διευθύντρια, Καλλιόπη Ευαγγελίδου ,τόνισε «Κάθε μήνα μια πρεμιέρα, κάπως έτσι πάει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ,θέλω να ευχαριστήσω του τεχνικούς και το καλλιτεχνικό προσωπικό του ΔΗΠΕΘΕ .Όσο αφορά το έργο είναι ένα έργο σύγχρονο ,από τα πιο καλογραμμένα και όμορφα, στρωτά έργα που έχω διαβάσει και με πολύ περηφάνια παρουσιάζουμε, ένα έργο φτιαγμένο από Σερραίους 100% , πρόταση του Βαγγέλη Ζλατίνστη, το αγάπησε το δουλεύει πάρα πολύ. Νομίζω ότι πρέπει να ρθουν να το δουν όλοι οι γονείς, όλοι οι έφηβοι. Έχει να κάνει με το διαδίκτυο, με το πόσο καλά γνωρίσουμε τα παιδιά μας ,τις σχέσεις σε μια οικογένεια πόσο αληθινές είναι ,ένα βίντεο 4 λεπτών  και 12 δευτερόλεπτων πόσο αλλάζει ουσιαστικά και ριζικά την ζωή μια οικογένειας .Με μεγάλη χαρά το ξεκινάνε το Σάββατο και σας περιμένουμε». 

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Βαγγέλης Ζλατίντσης, ανέφερε: «Πρόκειται για ένα έργο που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικό και θέτει ζητήματα και στους γονείς και για τους νέους εφήβους και πραγματικά θα προβληματιστούμε για τι σχέσεις μεταξύ των μεγάλων -γονέων και εφήβων». 

Λίγα λόγια για το έργο
Πως, στ᾽ αλήθεια, ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και δώδεκα δευτερολέπτων μπορεί να επηρεάσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων;
Η Νταϊάνα και ο Ντέιβιντ έχουν αφιερώσει την ζωή τους για να δώσουν στον γιο τους  Τζακ την ευκαιρία που εκείνοι δεν είχαν ποτέ, να γίνει ένα ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. Αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός απειλεί να καταστρέψει τα πάντα…Ένα ερασιτεχνικό βίντεο του Τζακ διάρκειας 4 λεπτών και 12 δευτερολέπτων, είναι το κλειδί που θέτει σε αμφισβήτηση τους πάντες και τα πάντα γύρω από τη ζωή τους, αλλά και σε κίνδυνο τη ζωή του Τζακ…

Η πρεμιέρα του έργου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα  21.15 στην Μικρή  Σκηνή  Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια». Άλλες Παραστάσεις στις 9, 14, 15,16, 21, 22 & 23  Φεβρουαρίου 2020. 
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ζλατίντσης, Μετάφραση: Δημήτρης Κιούσης, Μουσική : Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης , Σκηνικά-κοστούμια : Λιάνα Σπυριδωνίδου, Φωτισμοί : Μιχάλης Κουβόπουλος

Παίζουν : Γιώργος Καρύδας, Βασιλική Δαλίσκα, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Μαρία Κατσιά

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου « Αστέρια» .Ωρες ταμείου : 11.00’ – 13.00’ &18.00 – 21.00. Τηλ. Κρατήσεων: 2321054755 (ώρες ταμείου

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος  8,00€ , Μειωμένο : 6,00€ (Φοιτητικό, μαθητικό ανέργων, τριτέκνων, πολυτέκνων άνω των 65 )

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.