ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ»

Ο Χρήστος Μέγκλας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, αναφορικά με την παραχώρηση του ακινήτου της πρώην Γεωργικής Σχολής Σερρών στο «Υπερταμείο» τόνισε :

 

«Δυστυχώς, σταματάει η υλοποίηση του οράματος του δημοπρατηρίου των αγροτικών προϊόντων»

 

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ αναφορικά με την κατασκευή δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων επισήμανε : «Έχουμε βρει πρόγραμμα για να υλοποιηθεί το όραμα αυτό, αλλά δυστυχώς αν δεν έχεις χώρο ιδιόκτητο η νοικιασμένο για 15 χρόνια δεν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα»

 

Ο Χρήστος Μέγκλας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών αναφερόμενος στην εξέλιξη της μεταβίβασης του χώρου όπου θα γινόταν το δημοπρατήριο των Σερρών ,στο ΕΤΑΔ, δήλωσε

« Ως Επιμελητήριο μαζί με άλλους φορείς είμαστε μέτοχοι της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας  όπου το μεγαλύτερο ποσοστό έχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να οργανωθούμε, να κάνουμε τα καλάθια των προϊόντων που παράγονται και να βοηθήσουμε τους παραγωγούς να τα εμπορευθούν και να τα εξάγουν καλύτερα . Το παλιό μας όνειρο του δημοπρατηρίου στις Σέρρες και όχι μόνο- η πρότασή μας ήταν και σε άλλους δέκα νομούς που είναι αγροτικοί, να γίνουν δημοπρατήρια, είτε ηλεκτρονικά είτε φυσικά όπως γίνονται σε άλλες χώρες του εξωτερικού-,και μάλιστα είχαμε προτείνει το πρώτο να γίνει στις Σέρρες για να πάρουν παράδειγμα. Δυστυχώς, ενώ υπογράφηκε η παραχώρηση του χώρου, 18 στρεμμάτων στην παλιά Γεωργική Σχολή, τώρα με την εξέλιξη μεταβίβασης του χώρου στο ΕΤΑΔ σταματάει η παραχώρηση . Και έβγαλε δελτίο Τύπου η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, όπου αναφέρει ότι σταματάει η υλοποίηση του οράματος αυτού του δημοπρατηρίου».  «Έχουμε βρει πρόγραμμα για να υλοποιηθεί το όραμα αυτό, αλλά δυστυχώς αν δεν έχεις χώρο ιδιόκτητο η νοικιασμένο για 15 χρόνια δεν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα», κατέληξε ο κ. Μέγκλας.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση (ολική ή μερική )του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα,  φωτογραφίες και βίντεο ) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.