ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ Τ.Τ. ΣΕΟ ΣΕΡΡΩΝ

Το Τοπικό Τμήμα ΣΕΟ Σερρών, διοργάνωσε αποκριάτικο χορό αφιερωμένο στα παιδιά, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σερρών

Χαρά, ξεγνοιασιά και ξέφρενος χορός στον αποκριάτικο χορό του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

 Όμορφα αποκριάτικα στολισμένη η αίθουσα της εκδήλωσης, πλημμύρησε από μασκαράδες καθώς η ανταπόκριση των παιδιών ήταν μεγάλη στο κάλεσμα του δ.σ. του Τ.Τ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Μέρες ξεγνοιασιάς, γιορτών, διασκέδασης και χαράς αυτές που διανύουμε καθότι ξεκίνησε το Τριώδιο, και καθημερινά διοργανώνονται αποκριάτικα πάρτι, μικροί και μεγάλοι μεταμφιέζονται και διασκεδάζουν .

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στα παιδιά, ένα απόγευμα γεμάτο χαρά, ξεγνοιασιά και ξέφρενο χορό πρόσφερε το διοικητικό συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ( ΣΕΟ) Σερρών, στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε το απόγευμα της  Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σερρών.

Όμορφα αποκριάτικα στολισμένη η αίθουσα της εκδήλωσης, πλημμύρησε από μασκαράδες καθώς η ανταπόκριση των παιδιών ήταν μεγάλη στο κάλεσμα του δ.σ. του Τ.Τ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Οι μασκαράδες χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν στο τρελό ρυθμό του καρναβαλιού.

Η κ. Αγγέλα Μαρία Μπογιαντζή, Έφορος του Τοπικού Τμήματος Σερρών ΣΕΟ, σε δηλώσεις στη «Σ», αναφερόμενη στην εκδήλωση, τόνισε «Κάθε χρονιά με την έναρξη του Τριωδίου διοργανώνουμε έναν χορό, αφιερωμένο στα παιδιά των ομάδων μας και στους λιλιπούτειους φίλους του Οδηγισμού. Ο αποκριάτικος παιδικό χορό μας που είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας, το περιμένουν τα μέλη και οι φίλοι μας. Παιδιά, γονείς, φίλοι του Οδηγισμού βρίσκονται όλοι εδώ για ένα αποκριάτικο απογευματινό ξεφάντωμα»

«Έρχονται να περάσουν όμορφα, να χαρούν, να διασκεδάσουν. Αλλά και να δούνε τις δράσεις που κάνουμε. Άλλωστε είμαστε η μεγαλύτερη παρέα του κόσμου. Εύχομαι υγεία, χαρά και με πολλά χαμόγελα. Καλές αποκριές σε όλους» κατέληξε η κ. Μπογιαντζή.

Η προσέλευση του κόσμου και των μικρών μασκαράδων ήταν πραγματικά μεγάλη στο παιδικό αποκριάτικο χορό του Τ.Τ. ΣΕΟ Σερρών. Η ώρα περνούσε και κανένας δεν ήθελε να φύγει. Το διοικητικό συμβούλιο του Τ.Τ. Σερρών ΣΕΟ ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις του.

Όσα  παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν το Σώμα Ελληνικού οδηγισμού, μπορούν επισκεφτούν την Εστία του Τοπικού Τμήματος του ΣΕΟ Σερρών, επί Ραιδεστού και Βαλκανιονίκη Μπεκιάρη γωνία. «Είναι από το 1946 εδώ, συνεχίζουμε απτόητα, δεν διακόψαμε ποτέ.Καλούμε τους γονείς  και τα παιδιά τους να μας επισκεφτούν, να μας γνωρίσουν, να δουν την δουλειά μας,τον εθελοντισμό μας για αυτά τα παιδιά. Θέλουμε τα παιδιά να ρθουν στις τάξεις του Οδηγισμού γιατί έχουν να αποκομίσουν πολλά» σημείωσε η κ. Μπογιαντζή.

Η επόμενη δράση του Ελληνικού Οδηγισμού είναι στις 22 Φεβρουαρίου, που είναι η Ημέρα  Σκέψης των Οδηγών όλου του κόσμου, ημέρα γενεθλίων του αρχηγού του Οδηγισμού .

Δήμητρα Mετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.