ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΡΙ ΚΡΙ

Συνέχεια στην ενίσχυση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι

 

Τρεις (ακόμη) ανανεώσεις για τα «λιοντάρια» με . . .«υπόσχεση» επιτυχίας!

 

Συνέχεια στην ενίσχυση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι στην προσπάθεια ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες. Αυτή τη φορά με τρεις (ακόμη) ανανεώσεις για τα

«λιοντάρια» με . . .«υπόσχεση» επιτυχίας! Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

Η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζει τις ανανεώσεις των αθλητών που με την περσινή τους παρουσία κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, ώστε να στελεχώσουν φέτος τον βασικό κορμό της στην προσπάθεια ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες.

Αυτή τη φορά η ενίσχυση έρχεται από τρεις φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ο Νίκος Χατζηστεφάνου (1998, ύψος 1.85 μέτρα, point και shooting guard),  ο Γιώργος Καρασαββίδης (1999, ύψος 1.84 μέτρα, guard) και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος (1998, ύψος 1.99 μέτρα power forward και center) αποκτήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη μορφή δανεισμού από τις ομάδες της ΣΑΠΚ Νεάπολης και του Αρκαδικού, τις διοικήσεις των οποίων ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Η μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού «αγκαλιάζει» τους τρεις νεαρούς καλαθοσφαιριστές σαν δικά της παιδιά και τους εύχεται να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!