«ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 1,2,3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στο θέατρο του παλιού Ορφέα για 3 παραστάσεις (1,2,3 Μαρτίου) στις 9 το βράδυ

Η θεατρική ομάδα «ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ» στο αστυνομικό θρίλερ «Φόνος στην ομίχλη»

Πρόκειται για έργο του Πασχάλη Μαντζαρίδη, το οποίο συνιστά διασκευή του θεατρικού «The Unexpected Guest» της Αγκάθα Κρίστι. Η παράσταση θα έχει δωρεάν είσοδο.

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα «ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ» παρουσιάζει στο θέατρο του παλιού Ορφέα το αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου «ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ», για 3 παραστάσεις (1,2,3 Μαρτίου) στις 9 το βράδυ. Πρόκειται για έργο του Πασχάλη Μαντζαρίδη, το οποίο συνιστά διασκευή του θεατρικού «The Unexpected Guest» της Αγκάθα Κρίστι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μεσάνυχτα της 5ης Ιανουαρίου 1955. Έπαυλη των Ράδερφορντ, στο κέντρο του δάσους του Έιφαν, Νότια Ουαλία. Επικρατεί πυκνή ομίχλη. Ένας ταξιδιώτης πέφτει με το αυτοκίνητό του σε χαντάκι μέσα στο δάσος του Έιφαν. Αναζητώντας τηλέφωνο για να καλέσει σε βοήθεια, μπαίνει στην έπαυλη των Ράδερφορντ όπου και ανακαλύπτει τον ιδιοκτήτη της, τον πολιτικό Ρίτσαρντ Ράδερφορντ, νεκρό. Έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι., καθηλωμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι. Η αστυνομία καταφτάνει και ανακαλύπτει πως όλο το στενό περιβάλλον του θύματος κρύβει μεγάλα μυστικά σε βάρος του δολοφονημένου. Συνομωσίες και ψέματα τους καθιστούν όλους υπόπτους, την ώρα που η αστυνομία έχει διορία λίγων ωρών για να εξιχνιάσει το έγκλημα. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.