ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ

Στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018,στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα-Στήριξη από το δ.σ. της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών

 

Υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. θα καταθέσει ο  Σωτήριος Κοτσαμπάς

 

Επισημαίνεται ότι ο κ. Κοτσαμπάς είναι μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Σ.Ε και είναι η τρίτη φορά που διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων του για το διοικητικό συμβούλιο του  Τριτοβάθμιου οργάνου στο χώρο της εστίασης

 

Υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), πρόκειται να καταθέσει ο  Σωτήριος Κοτσαμπάς, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018,στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, κατά την συνεδρίαση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Απριλίου 2018,αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Σωτήριο Κοτσαμπά στις εκλογές της ΠΟΕΣΕ.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Κοτσαμπάς είναι μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Σ.Ε και είναι η τρίτη φορά που διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων του για το διοικητικό συμβούλιο του  Τριτοβάθμιου οργάνου στο χώρο της εστίασης .

Τη Σερραϊκή  Ένωση Εστιατόρων θα εκπροσωπήσουν στις εκλογές όπου θα είναι εκλέκτορες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Μιχάλης Τόλιος, Κώστας Σιάπκαλης και Σωτήριος Κοτσαμπάς.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΠΟΕΣΕ και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της εκλογοαπολογιστικής της συνέλευσης είναι :      1)Εκλογή προεδρείου Γενικής Συν’ελευσης.2) Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.3) Διοικητικός Απολογισμός και έγκρισή αυτού.4)Οικονομικός Απολογισμός ,έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση αυτού.5)Συμπεράσματα –Αποφάσεις Γ.Σ. –Έγκριση Ψηφίσματος 6) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου για την διενέργεια εκλογής Οργάνων  Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής της ΠΟΕΣΕ και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε..7) Εκλογές για την ανάδειξη  Οργάνων Διοίκησης και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε..

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα