ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ 45ΧΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Μετά από  πτώση  στο κενό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στην πολυκατοικία που διέμεινε, το Σάββατο το πρωί,29 Φεβρουαρίου2020

Τραγικό τέλος για 45χρονη στις Σέρρες

Τραγικό τέλος για 45χρονη στις Σέρρες, μετά από πτώση στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στην πολυκατοικία που διέμεινε, το Σάββατο το πρωί, 29 Φεβρουαρίου 2020. Ήταν 11:00 π.μ. όταν σοκαρισμένοι οι περίοικοι της περιοχής του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού, και συγκεκριμένα επί της Γεωργίου Παπανδρέου είδαν την 45χρονη γυναίκα να πέφτει στο κενό από το μπαλκόνι της. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος από την πτώση. Αμέσως κατέφθασε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν, καταστηματάρχης της περιοχής, σε δηλώσεις στη «Σ», τόνισε « Ήταν γνωστό ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από καιρό είχε χάσεις τους γονείς της και πριν λίγο καιρό τον αδελφό της. Τις προηγούμενες μέρες που την είχαμε συναντήσει φαινόταν ότι ήταν καλύτερα. Δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ακούσαμε ένα  ήχο και νομίσαμε ότι από τον αέρα κάτι έπεσε. Βγήκαμε από τα μαγαζιά μας και είδαμε την κοπέλα στο δρόμο. Κρίμα»

Η 45χρονη ήταν δικηγόρος. Η Αστυνομική Διεύθυνσης Σερρών διεξάγει έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.