ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με διοργανωτές τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος (ΔΟΒ)  και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ,και  υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι στη Λάρισα στις 21 Φεβρουαρίου 2020

Με τη συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη και του Υφυπουργού κ. Κώστα Σκρέκα και με κύριο σκοπό τη χάραξη στρατηγικών επιλογών για το προϊόν και την πρόσδοση προστιθέμενης αξίας σε αυτό

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στα πλαίσια της αναβάθμισης της βαμβακοκαλλιέργειας, διοργανώνουν το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», στη Λάρισα (Ξενοδοχείο DivaniPalaceLarissa) στις 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 10.00, με τη συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. ΜάκηΒορίδη και του Υφυπουργού κ. ΚώσταΣκρέκα.                                                              

 Οι ενότητες και οι ομιλίες του συνεδρίου προσανατολίζονται στους εξής άξονες:

●Την Εθνική Στρατηγική για το βαμβάκι

●Την ποιότητα του προϊόντος

●Τη γεωργία ακριβείας

●Τους εχθρούς και τις ασθένειες του βαμβακιού καθώς και

●Την αύξηση της παραγωγής μέσω λίπανσης και άρδευσης.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικοί φορείς, στελέχη του ΕΛΓΟ, εκπρόσωποι φορέων και αγροτικών συνεταιρισμών, παραγωγοί, εκκοκκιστές θα συζητήσουν και θα προσεγγίσουν καίρια θέματα που απασχολούν την ελληνική βαμβακοκαλλιέργεια με κύριο σκοπό τη χάραξη στρατηγικών επιλογών για το προϊόν και την πρόσδοσηπροστιθέμενης αξίας σε αυτό.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

AGROLOGY, ALPHA BANK,BASF, SIPCAM, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣΟΙΚΟΣΣΠΥΡΟΥ,ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣΕΥΣ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ Α.Ε., ΕΚΡΟΕΛ Α.Ε.,Κ. Β. ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ.

Πληροφορίες: τηλ. 2410555507