«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2019 

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στις Σέρρες, επί του πεζοδρόμου Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπροστά στο κτήριο της Π.Ε. Σερρών

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του. Από Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2019  πραγματοποιείται μπαζάρ στις Σέρρες, επί του πεζοδρόμου  Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών..
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»                  Τα στελέχη του Χαμόγελου του  Παιδιού, Ράνια Φατσκαλή, ψυχολόγος και ο Χρήστος Χατζηδράκος, οδηγός,  περιμένουν να υποδεχθούν τους Σερραίους στο bazaar και να τους βοηθήσουν στις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. 

Η κ. Φατσκαλή σε δηλώσεις στη «Σ», τόνισε: «Βρισκόμαστε στις Σέρρες από σήμερα (Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου) έως το βράδυ της Κυριακής. Σκοπός  του bazaar είναι να ενισχυθούν οι δράσεις του Οργανισμού μέσα από τις αγορές κατασκευών χριστουγεννιάτικων που έχουν γίνει από εθελοντές του Οργανισμού μας. Είναι στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων bazars που γίνονται αυτή  την εποχή. Η πόλη των Σερρών μας φιλοξενεί για 5η χρονιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμο Σερρών για την παραχώρηση του χώρου όπως επίσης και το ξενοδοχείο Epida Resort, που φιλοξενεί το προσωπικό μας».

«Σας περιμένουμε να έρθετε κοντά μας για να χαρίσουμε περισσότερα παιδικά  χαμόγελα» κατέληξε η κ. Φατσκαλή καλώντας τους Σερραίους να επισκεφτούν το bazar του  Χαμόγελου του Παιδιού 

Ωράριο λειτουργίας του bazaar το πρωί από τις 9:00 έως τις 2:30μ.μ. και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00.

Όσοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο bazaar, μπορούν να βρουν όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.