ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΣΕΡΡΩΝ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου

 

Θα τελέσει το τρισάγιο στο ηρώο των πεσόντων στην Τριάδα Σερρών

 

Σύμφωνα με την από ετών παράδοση των κατοίκων του χωριού ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου προηγουμένως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου  θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τριάδος

 

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 7 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της ενορίας Αχλαδοχωρίου στις 5 η ώρα το απόγευμα.

Την Τετάρτη   8 Νοεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στην ενορία του Καταφύτου Νευροκοπίου με την ευκαιρία της εορτής των Ταξιαρχών.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Σιδηροκάστρου. Την Τετάρτη το απόγευμα στις 5 θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Μακαρίου και την Πέμπτη το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου πανηγυρίζει η ενορία του Ν.Πετριτσίου τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά. Την Παρασκευή το απόγευμα στις 5 θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ν.Πετριτσίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και το Σάββατο το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τέλος την Κυριακή 12 Νοεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τριάδος . Κατόπιν θα τελέσει το τρισάγιο στο ηρώο των πεσόντων σύμφωνα με την από ετών παράδοση των κατοίκων του χωριού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*