ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ: «΄Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Ή ΖΥΕΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ»

Παρέμβαση με επιστολή προς το Επιμελητήριο Σερρών ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

Ο Σωτήρης Κοτσαμπάς επισημαίνει με επιστολή του: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς θα είσαι»

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών με επιστολή του σχολιάζει υποψηφιότητες μελών του δ.σ του Επιμελητηρίου Σερρών στις αυτοδιοικητικές (δημοτικές και περιφερειακές ) εκλογές ,ε την επισήμανση: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς θα είσαι». Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ι. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες, 20/03/2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών

Κύριε Πρόεδρε,

«Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς θα είσαι». Τη φράση του «γέρου του Μοριά» Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς θα είσαι», έρχονται σήμερα, παραμονές Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, να επαληθεύσουν ή να διαψεύσουν με τις πράξεις τους τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, τα οποία όντες εκλεγμένα μέλη του, ζητούν συγχρόνως και την ψήφο των συμπολιτών μας για να εκλεγούν στον α΄ ή στον β΄βαθμό αυτοδιοίκησης.

Θεμιτή είναι η φιλοδοξία εκλογής τους, αλλά αυτή δε συμβαδίζει με την προ λίγων μηνών εκλογή τους (τον Δεκέμβριο του 2017) στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου, και με τις μεγαλοστομίες τους για ανάπτυξη και διαρκή προσφορά στον αγωνιζόμενο επιχειρηματία! Μου φαίνεται τρομερά δύσκολο, να εμφανίζονται σήμερα, ως άλλοι «ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ», εκλεγμένοι στο Επιμελητήριο Σερρών και συγχρόνως να ζητούν την ψήφο για να υπηρετήσουν στους Δήμους τους ή στην Περιφέρεια. Δηλαδή να έχουν να αγωνίζονται για τον «επιούσιο στις δουλειές τους», να «τρέχουν» με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και συγχρόνως και με την Αυτοδιοίκηση! Ας παραιτηθούν από το ΔΣ του επιμελητήριου, κι ας ασχοληθούν με όποιο βαθμό αυτοδιοίκησης επιθυμούν. Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου, οφείλεται μία απάντηση στο Σερραίο επιχειρηματία: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» θα είναι οι Σύμβουλοί σας (Γιαννάκης, Μαλλιαράς, Μήχος, Τρούπης κ.α.)!

KΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ Και φυσικά νόμιμο είναι, ηθικό είναι;

Με Τιμή, Σωτήριος Κοτσαμπάς