ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Κείμενο-παρέμβαση με αφορμή στιχομυθία του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.  «Έλαμψε  με τις φιλοχουντικές απόψεις του», επισημαίνει η Θ.Ε.Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

 

Σφοδρή επίθεση από το ΣΥΡΙΖΑ Σερρών στο δήμαρχο Σερρών και στον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ

 

Παρέμβαση με γραπτό κείμενο επιχειρεί η Θεματική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, αναφορικά με στιχομυθία που είχε με φιλικό του πρόσωπο και είδε το φως της ηλεκτρονικής δημοσιότητας ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Η Θ.Ε. Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επιτίθεται στο δήμαρχο Σερρών ,Πέτρο Αγγελίδης  και καταλήγει στην παρέμαβαση με την παρακάτω επισήμανση: «Περιμένουμε μιαν απάντηση από τον Δήμαρχο κ, Αγγελίδη ,αλλά και μια τοποθέτηση από τον κ.Αραμπατζή αν ως υποψήφιος Δήμαρχος θα τον περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό του». Αναλυτικά το κείμενο-παρέμβαση της Θ.Ε. Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχει ως εξής:

Εν τω μεταξύ ενώ ο Δήμαρχος κ.Αγγελίδης είναι αφοσιωμένος στο έργο του για να χαρίσει όπως είπε τους λαμπτήρες LED  στους Σερραίους ,ένα άλλο στέλεχος της Δημοτικής Παράταξής του, έλαμψε  με τις φιλοχουντικές απόψεις του , όπως φαίνεται σε μια στιχομυθία που είχε με φιλικό του πρόσωπο και είδε το φως της ηλεκτρονικής δημοσιότητας .Εδώ φυσικά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα καθώς ότι ανεβάζουμε διαβάζεται από πολλούς ,είναι ένα δημόσιο κείμενο που μας εκφράζει ,άρα χρειάζεται προσοχή  και πόσο μάλλον από κάποιον που κατέχει ένα σημαντικό αξίωμα όπως είναι η θέση του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.Μια θέση που την υπηρέτησαν παλαιότερα άλλοι συνάδελφοί του με επιτυχία ,που βασίζονταν κυρίως στην παιδεία τους ,στην εμπειρία διοίκησης,στη γνώση των συναφών ζητημάτων ,στη δημοκρατικότητά τους.

Αυτά τα προσόντα μάλλον δεν τα έχει ο νεαρός Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών .Είναι πρόκληση  η αναφορά του ότι ο έγκλειστος του 1974 που πέθανε στις φυλακές,  θα ήταν μια λύση για ζητήματα που η σημερινή πολιτική τάξη και η κοινωνία μας δεν  μπορεί να ανταποκριθεί όπως υπονοεί  και αποκρουστικές ορισμένες εκφράσεις του  που δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε ,αλλά δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και αντιμετωπίζουν μια δημόσια κριτική. Αν λοιπόν ο συγκεκριμένος δεν έχει ενσυνείδητα φιλοχουντικές απόψεις, το λιγότερο που μπορεί κανείς να του καταλογίσει  είναι το ότι είναι ανιστόρητος και  δεν έχει ένα δημόσιο λόγο και τρόπο που ταιριάζει  στους εκπροσώπους που πρέπει να έχει η Πόλη μας .

Περιμένουμε μιαν απάντηση από τον Δήμαρχο κ, Αγγελίδη ,αλλά και μια τοποθέτηση από τον κ.Αραμπατζή αν ως υποψήφιος Δήμαρχος θα τον περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό του.