ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙOY 2019 ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΟΕΒΕΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Με την παρουσία των βουλευτών της Π.Ε. Σερρών

Σύσκεψη στις 7 Γενάρη για τα πνευματικά δικαιώματα συγκαλεί η ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών

«Οι  δυσμενείς  ραγδαίες εξελίξεις στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα σε ΕΥΕΔ –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ – ΟΠΙ στο κλάδο της εστίασης και το νέο υψηλό αμοιβολόγιο των εταιριών»  είναι το θέμα που θα απασχολήσει τη σύσκεψη που συγκαλεί η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών «Η Αγία Βαρβάρα» με τους βουλευτές της Π.Ε. Σερρών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών έχουν την τιμή και την χαρά να προσκαλέσουν τους Βουλευτές της Π.Ε. Σερρών  σε σύσκεψη την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ Π. Κωστοπούλου 2,  1 όροφος του Επιμελητηριακού Μεγάρου).

Με το εξής θέμα προς συζήτηση «Οι  δυσμενείς ραγδαίες εξελίξεις στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα σε ΕΥΕΔ –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ – ΟΠΙ στο κλάδο της εστίασης και το νέο υψηλό αμοιβολόγιο των εταιριών».