ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΑΣΚΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ

Αρκετοί ήταν οι Σερραίοι που το απόγευμα πήγαν περίπατο στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, χώρο που έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία

Βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις στην Π.Ε. Σερρών την Κυριακή 29 Μαρτίου από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα

Από την διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών γίνεται έκκληση στους Σερραίους να τηρούν τα μέτρα για την προστασία την δική τους αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας  για τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω  Κορωνοίου. Την Κυριακή (29/03) από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 497 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, 196 στην Αττική, 57 στα Ιόνια Νησιά, 40 στη Θεσσαλονίκη, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 34 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κρήτη, 22 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 18 στην Ήπειρο, 15 στη Θεσσαλία, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 7.103 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Με εννέα συνεργεία η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, κάνει ελέγχους για την τήρηση του μέτρου της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε όλη την επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Τα τέσσερα είναι στην περιοχή της πόλης των Σερρών και τα υπόλοιπα συνεργεία σε περιοχές των άλλων δήμων.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Αρκετοί ήταν οι Σερραίοι που το απόγευμα πήγαν περίπατο στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, χώρο που έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία. Από την διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών γίνεται έκκληση στους Σερραίους να τηρούν τα μέτρα για την προστασία την δική τους αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων.

Δήμητρα Μετόκη. metoki63@hotmail.com

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.