ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 33ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Την Τρίτη (24 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών

Συνελήφθη 33χρονος.Κατείχε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 38,2 γραμμαρίων

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει από κοινού με 31χρονο αλλοδαπό, σε οικία στην Θεσσαλονίκη, ποσότητα κάνναβης βάρους 300,7 γραμμαρίων.

Συνελήφθη την Τρίτη (24 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 33χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 38,2 γραμμαρίων. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει από κοινού με 31χρονο αλλοδαπό, σε οικία στην Θεσσαλονίκη, ποσότητα κάνναβης βάρους 300,7 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν 1 ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.