ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Συζητήθηκαν θέματα παραβατικότητας στην περιοχή, ενώ καταδείχθηκε επίσης η αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας Αστυνομίας-Δήμου-Πολιτών

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Βισαλτίας Αθανασίου Μασλαρινού με τον διοικητή του Α.Τ. Νιγρίτας

Συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, Χρήστο Βενετίδη  είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία»

Κατά την συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα παραβατικότητας στην περιοχή (κλοπές, βανδαλισμοί κοκ), τα οποία αντιμετωπίζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό από όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας.

Παράλληλα έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα προβλήματα υποστελέχωσης, ελλείψεων, συντήρησης τόσο του εξοπλισμού όσο των κτηριακών εγκαταστάσεων του αστυνομικού τμήματος. Παράλληλα συζητήθηκε και το πλαίσιο συνεργασίας με το Δήμο Βισαλτίας.

Καταδείχθηκε επίσης η αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας Αστυνομίας – Δήμου – Πολιτών για την δημιουργία κλίματος ασφάλειας για τους κατοίκους και στις τέσσερεις δημοτικές ενότητες.