ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΣΕΡΡΩΝ

Από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Σερρών

Συμμετοχή και παράταση του bazaar του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών  στην «Πολιτεία των Ευχών»

Δόθηκε η δυνατότητα για μεγαλύτερο διάστημα, να εκτεθούν οι εξαιρετικές δημιουργίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ) Σερρών  στους οικίσκους .στην Κ. Καραμανλή. Σε σχετική ανακοίνωση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. συγκεκριμένα αναφέρονται τα παρακάτω:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών κ. Χρ. Παλάζη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Σερρών  προκειμένου να συναντήσει τον Διευθυντή κ. Κων. Λάσκαρη καθώς και την υποδιευθύντρια κ. Φ. Μωραΐτη.

Κατά τη συνάντηση αυτή, επισημάνθηκε η εκτίμηση για το εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στο σχολείο, διευκρινίστηκαν τα θέματα οργάνωσης και διάθεσης του χώρου των οικίσκων στην Κ. Καραμανλή και αποφασίστηκε η επιστροφή του bazaar για το υπόλοιπο διάστημα των γιορτών, προκειμένου να δοθεί επιπλέον των αρχικά 2 ημερών, η δυνατότητα για μεγαλύτερο διάστημα, να εκτεθούν οι εξαιρετικές δημιουργίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.