ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΗΡΩΙΝΗΣ

Με τη σύλληψη δυο ημεδαπών γυναικών που κατείχαν ηρωίνη

Επιτυχία της Αστυνομίας στον αγώνα για καταπολέμηση  διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Οι ναρκωτικές ουσίες εντοπίσθηκαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών

Πλήγμα κατά των παραβατών στον αγώνα για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών δόθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών με τη σύλληψη δυο ημεδαπών γυναικών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας: 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν την Τρίτη (10 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαπές σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

*          68χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα αγροκτήματος δίπλα στην οικία της, εντοπίσθηκαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, 2 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει η 68χρονη αντιλαμβανόμενη τον έλεγχο.

Επίσης στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

*          63χρονη ημεδαπή διότι σε έρευνα της οικίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

            Για την πρώτη περίπτωση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

#Atlas

👏 Μπράβο #Atla! 🐶 Κατάφερε και βρήκε ποσότητες ηρωίνης, που τις είχε κρύψει 68χρονη σε αγρόκτημα δίπλα από το σπίτι της.#Κ9 #Αστυνομικός #Σκύλος#Υποδιεύθυνση_Ασφάλειας_Σερρών

Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019