ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ «ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΕΓΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

Από τον Όμιλο Φίλων για την ανάδειξη της Αρχαίας Αμφίπολης και από την Κίνηση Σερραίων Πολιτών «Το Κάστρο»

Συγχαρητήρια για την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της Κωστοπουλείου Στέγης Σερρών

Η απόφαση αφορά, όπως αναφέρουν οι δυο σύλλογοι, την απόρριψη της πρότασης μιας αγνώστων στοιχείων και εθνικότητας Μ.Κ.Ο. να εκμισθώσει τις εγκαταστάσεις του Παλαιού Γηροκομείου Σερρών που ευρίσκεται στο κέντρο του αστικού ιστού της πόλης στην οδό Αρχελάου 1 προς εγκατάσταση «ασυνόδευτων παιδιών» που στην ουσία ήταν έφηβοι,ηλικίας 15-17 ετών.

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ» και η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν δημοσίως την Πρόεδρο κ. Ελένη Τριανταφύλλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΚΩΣΤΟΠΟYΛΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ» για την γενναία απόφασή τους να απορρίψουν την πρόταση μιας αγνώστων στοιχείων και εθνικότητας Μ.Κ.Ο. να εκμισθώσει τις εγκαταστάσεις του Παλαιού Γηροκομείου Σερρών που ευρίσκεται στο κέντρο του αστικού ιστού της πόλης στην οδό Αρχελάου 1 προς εγκατάσταση «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» που στην ουσία ήταν ΕΦΗΒΟΙ» ηλικίας 15-17 ετών.

Ειδικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την Διοίκηση της «ΚΩΣΤΟΠΟYΛΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΣΕΡΡΩΝ» διότι με σωφροσύνη και συναίσθηση της πατριωτικής ευθύνης όχι μόνο ξεπέρασε το μύθευμα του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» που καλλιεργείται έντεχνα από τους αργυρώνητους υπηρέτες της Νέας Τάξης πραγμάτων σε βάρος όσων Ελλήνων υγιών πολιτών διαμαρτύρονται για την λαθρομετανάστευση άλλα με μια πλήρως αιτιολογημένη απόφαση απέρριψε την ασυνήθιστα υπέρογκη οικονομική προσφορά της άγνωστης Μ.Κ.Ο. και έσωσε την αξιοπρέπεια της πόλης μας και του ιστορικού Ιδρύματος της «ΚΩΣΤΟΠΟYΛΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ».

Η δήλωση της κ. Προέδρου για την δελεαστική προσφορά της ΜΚΟ  «δεν μπορεί να γίνονται όλα για τα  λεφτά … εάν ήταν ανάγκη θα παραχωρούσαμε το κτήριο και ΔΩΡΕΑΝ» αποσυντονίζει την εμμονική προσπάθεια των γνωστών κατ᾽ επάγγελμα «ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΩΝ» και των λοιπών συνοδοιπόρων τους να «κολλήσουν την ρετσινιά» του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στον Ελληνικό Λαό και σε όσους ανησυχούν για το μέλλον του  Έθνους και της Πατρίδας μας. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς κ. Τριανταφύλλου

Σέρρας  7/12/2019

«ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ», ΑΣΤΕΡΙΟΣ  ΤΣΙΝΤΣΙΦΟΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»,ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΑΚΗΣ.