ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡ ΑΕ

Από την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

 

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη Διεθνή διάκριση της Σερραϊκής επιχείρησης ΝΕΚΤΑΡ Α.Ε

 

Σε συγχαρητήριο μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για τη Διεθνή διάκριση της Σερραϊκής επιχείρησης ΝΕΚΤΑΡ Α.Ε. αναφέρονται τα παρακάτω:

Συγχαίρω τη Σερραϊκή εταιρεία αναψυκτικών Νέκταρ της Αφοι Κουρτίδη Α.Ε., για την παγκόσμια διάκριση που έλαβαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi-  (International Taste and Quality Institute -iTQi-) αποσπώντας βραβεία ανώτερης ποιότητας και γεύσης. Η βράβευση αυτή αποτελεί μια ακόμα ισχυρή απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας της Νέκταρ, να εξελίσσεται και ταυτόχρονα να ενισχύει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη θέτουν τις Σέρρες στο επίκεντρο του διεθνούς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Η παγκόσμια διάκριση που πέτυχε η επιχείρηση, αναδεικνύει τα σερραϊκά προϊόντα και προάγει την επιχειρηματικότητα του τόπου μας, κάνοντας περήφανους όλους τους Σερραίους και όλες τις Σερραίες. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσετε την εξαιρετική πορεία σας και πως θα εμπνεύσετε και θα ενθαρρύνετε πολλούς συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας.