ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Παρών ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης με εκλεγέντες συμβούλους της «Συμμαχίας Σερραίων»

Ο  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης και νεοκλεγέντες σύμβουλοι της παράταξής του, «Συμμαχία Σερραίων», παρακολούθησαν την  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Ήταν η  πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Αλέξανδρος  Χρυσάφης και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι  Γιάννης Δεσποτίδης, Σάββας Ρίζος, Χρυσάνθη Παλάζη, Δημήτρης Σιαμάγκας, Γιάννης Τουρτούρας και Γιάννης Χατζηδημητρίου, από τον χώρο του κοινού στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών, παρακολούθησαν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις για θέματα τα οποία είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο νέος Δήμαρχος Σερρών, σε δηλώσεις του τόνισε ότι  η παρουσία τους, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είχε χαρακτήρα συμβολικό αλλά και ουσιαστικό. «Ήταν μια συνεδρίαση δημοτικού συμβούλιου  που είχε καθαρά διαδικαστικά θέματα, τα περισσότερα θέματα είχαν  διεκπαιρεωτικό χαρακτήρα  , άρα δεν υπήρχαν εντάσεις και διαφοροποιήσεις έντονες και νομίζω έτσι θα είναι και τα συμβούλια μέχρι και τον Σεπτέμβριο»σημείωσε και συνεχίζοντας τόνισε « Η παρουσία μας ήταν και συμβολική  και ουσιαστική. Ο  συνδυασμός μας αποτελείται από νέα πρόσωπα και πολλοί  σύμβουλοι μας είναι πρώτη φορά που θα καθίσουν στα δημοτικά έδρανα και  αυτό απαιτεί μια προετοιμασία και σε επίπεδο  την παρουσία στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων   μέχρι  τον Σεπτέμβριο και φυσικά την ουσιαστική προετοιμασία που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα με τους νέους συμβούλους για να είμαστε πανέτοιμοι,  ως δημοτική αρχή να λειτουργήσουμε από 1 Σεπτεμβρίου και σε επίπεδο   οργάνωσης και σε επίπεδο λειτουργίας του δήμου γενικότερα»

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.