«ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ …» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή, την ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας των μικρών παιδιών. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ.

«Στολίζω την πόλη μου»… Εκδήλωση του Δήμου Σερρών εν όψει των Χριστουγέννων

Σαράντα (40) φυσικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα τοποθετηθούν

κατά μήκος των πεζοδρόμων Εμμανουήλ Ανδρόνικου, Παναγή Τσαλδάρη και  Περιστέρη Κωστοπούλου για να στολιστούν θεματικά με δημιουργίες και  κατασκευές των μικρών και μεγάλων μας φίλων.

Ο Δήμος Σερρών εν όψει των Χριστουγέννων και των αντίστοιχων εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει, για 9η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια  Εκπαίδευση Ν. Σερρών, τη δράση «Στολίζω την πόλη μου».

Με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή, την ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας των μικρών παιδιών, των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου, στολίζουμε το κέντρο της πόλης μας.

40 φυσικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα τοποθετηθούν κατά μήκος των πεζοδρόμων Εμμανουήλ Ανδρόνικου, Παναγή Τσαλδάρη και Π. Κωστοπούλου για να στολιστούν θεματικά με δημιουργίες και κατασκευές των μικρών και μεγάλων μας φίλων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. ενώ θα πλαισιωθεί με μουσική και τραγούδια από τους συμμετέχοντες μαθητές.

Με το τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και με το πέρας των εορτών το κάθε σχολείο μπορεί να παραλάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν οι μαθητές του για να το φυτέψουν στην αυλή ή στο κήπο του φροντίζοντας παράλληλα την ανάπτυξή του.

Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δώσουμε ένα δεύτερο μήνυμα στα παιδιά που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική συνείδηση συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση. Τα παραπάνω αναφέρονται σε ενημερωτικό σημείωμα από το  Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών.