ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα στις Σέρρες

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Αλ. Χρυσάφη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σερρών

Σε πολύ θετικό κλίμα η συνάντηση που πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων», κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του.                                                                                 

Ο κ. Χρυσάφης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Αναστάσιο Αραμπατζή και τους συνεργάτες του, για θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα στις Σέρρες.

Η έλλειψη προσωπικού, οχημάτων και εξοπλισμού, η επαναλειτουργία και στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας και η λειτουργία του τοπικού συμβούλιου πρόληψης της εγκληματικότητας ήταν κάποια από τα θέματα της συζήτησης.                

Ο κύριος Χρυσάφης τόνισε: «Πολύ ουσιαστική και όχι εθιμοτυπική η σημερινή συνάντηση. Στόχος μας είναι ο Δήμος να συνεργεί και να συνεργάζεται με την αστυνομία ουτως ώστε οι δημότες μας να βιώνουν σε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο που είναι κοντά στον πολίτη. Φιλοδοξούμε άλλωστε οι Σέρρες να γίνει τόπος προορισμού και για τα 52 Σαββατοκύριακα του χρόνου και για αυτό θέλουμε συμμάχους τους αστυνομικούς υπαλλήλους».