ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η SER-EXPO – ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τις πύλες της ανοίγει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017- Φιλοξενεί 70 επιχειρηματικές αποστολές από Βαλκάνια, Τουρκία και Επιμελητήρια ξένων χωρών.

Πυρετώδεις ετοιμασίες για την 3η SEREXPO

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών , Χρήστος Μέγκλας, σε δηλώσεις στη «Σ» , καλεί όλους του Σερραίους και όχι μόνο «να επισκεφτούν τις Σέρρες και την έκθεση θεσμό, την SEREXPO 2017»

Καλώ όλους τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και όχι νόμο να επισκεφτούν τις Σέρρες και την έκθεση θεσμό, την SEREXPO 2017. Αξίζει να είναι όλοι κοντά μας» , δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, κάνοντας κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να επισκεφτούν τον χώρο της έκθεσης θεσμό, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 έως και 1Οκτωβρίου 2017.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου Σερρών, όπου φιλοξενεί την 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SEREXPO 2017, καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει τις πύλες της η μεγάλη γιορτή του επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών , Χρήστος Μέγκλας σε δηλώσεις στη « Σ», τόνισε « Για τρίτη συνεχή χρονιά η έκθεση θεσμός στον στενό και όμορφο χώρο της Αντιπεριφέρειας Σερρών. Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών ,επαγγελματιών και μελών του Επιμελητηρίου Σερρών είναι τεράστιο, έχουν κλείσει όλα τα περίπτερα, και για αυτό ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους από καρδιάς για την συμμετοχή τους. Φέτος συμμετέχουν και δημόσιες επιχειρήσεις με περίπτερα και αυτό είναι ευχάριστο και ενδιαφέρον»

«Καλώ όλους τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και όχι νόμο να επισκεφτούν τις Σέρρες & την SEREXPO 2017 ώστε να γνωρίσουν τα εξαίρετα αγαθά της τοπικής επιχειρηματικής μας κοινότητας, να συμμετέχουν στις Παράλληλες Εκδηλώσεις Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος, αλλά και να διασκεδάσουν στους μοναδικούς ρυθμούς της SEREXPO, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Άννα Βίσση , την Δέσποινα Βανδή & Έλενα Παπαρίζου. Τους καλώ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, να μεγαλώνει, να ευχαριστιόμαστε και να έχουμε καλά οικονομικά αποτελέσματα».

«Είμαι ευχαριστημένος από την διοργάνωση, αλλά με πνίγει ο μικρός χώρος . Θέλουμε να γίνεται ευρωπαϊκή η έκθεση ,δεν έχουμε χώρο να νοικιάσουμε περίπτερα σε ξένους , είτε έλληνες είτε από το εξωτερικό . Υπάρχει διάθεση και ζήτηση για περισσότερα περίπτερα. Το πλάνο το έχουμε έτοιμο για αυτό ζητήσαμε το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη ,ώστε να γίνει ένας μόνιμος εκθεσιακός χώρος ,ωραίος ,ο οποίος θα αντιπροσωπεύει όλο το νομό Σερρών και όχι μόνο» σημείωσε ο κ. Μέγκλας, κάνοντας αναφορά στο χρόνιο αίτημα του Επιμελητηρίου να του δοθεί ένας δημόσιος χώρος ώστε να δημιουργήσει έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο .

Η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών SEREXPO 2017, φιλοξενεί 70επιχειρηματικές αποστολές από Βαλκάνια, Τουρκία και Επιμελητήρια ξένων χωρών.

Για πρώτη φορά, στην SEREXPO 2017, με δικό τους περίπτερο συμμετέχουν οι Δημόσιες Επιχειρήσεις Φυσικού Αερίου «ΔΕΠΑ Α.Ε.» και «ΔΕΔΑ Α.Ε.». Κατά την διάρκεια της έκθεσης αυτές οι δημόσιες επιχειρήσεις θα ενημερώσουν τους Σερραίους για το Φυσικό Αέριο και έχουν στόχο την άμεση εκκίνηση συνδέσεων Φυσικού Αέριου, ξεκινώντας από την πόλη των Σερρών.

Δυναμική πρόκειται να είναι η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο της έκθεσης . Μετά την πολύ πετυχημένη παρουσία στην περσινή έκθεση , η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε μια πολύ δυναμική παρουσία στην έκθεση των Σερρών . Θα υπάρχουν προσομοιωτές, αυτοκίνητα, μηχανές, παιχνίδια για τα παιδιά μέσα από τα οποία θα ενημερώνονται και θα μαθαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και άλλα πολλά.

Πρόγραμμα της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών SEREXPO 2017

Πέμπτη 28-9-2017

17:00 Περιήγηση Επιχειρηματικών Αποστολών από Βαλκάνια σε επιχειρηματικές μονάδες των Σερρών

Παρασκευή 29-9-2017

09:00 Έναρξη έκθεσης

09:00 Επιχειρηματικότητα –έναρξη Γιορτής Οίνου, Αποστάγματος και Γεύσεων (Είσοδος Εκθεσιακού Χώρου)

09:00 Παιδεία-Νεανική Επιχειρηματικότητα

Επίσκεψη σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

19:00 Τελετή Εγκαινίων (Κεντρική Πύλη Εισόδου Εκθεσιακού χώρου)

21:00 Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη( Συναυλιακό stage SEREXPO 2017)

Σάββατο 30-9-2017

10.: 00 Επιχειρηματικότητα Επιχειρηματικές (Β2Β) Συναντήσεις (Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής Π.Ε. Σερρών -2ος όροφος) . Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών των Σερρών , καθώς τόσες πολλές επιχειρηματικές αποστολές από ξένες χώρες, που δραστηριοποιούνται σε όλους σχεδόν τους τομείς του επιχειρείν, έρχονται στις Σέρρες.

Τομείς δραστηριότητας : Αγροδιατροφή, Γεωργικά Εφόδια, Κατασκευές, Ενέργεια, Τουρισμός, Βιομηχανικός και Επαγγελματικός Εξοπλισμός , Ιατρικός Εξοπλισμός, Καλλυντικά –Έλαια και Προϊόντα Αισθητικής

10:00: Επιχειρηματικότητα Παρουσιάσεις Προφίλ &Καινοτόμων προϊόντων από επιχειρήσεις Ν. Σερρών (Εκθεσιακός χώρος –διάρκεια 3 ωρών)

13:00 Πολιτισμός

Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική του Δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών

17.: 00 Επιχειρηματικότητα

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική από στελέχη του ΚΕΠΑ –Επενδυτικά & Χρηματοδοτικά Προγράμματα . (Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής Π.Ε. Σερρών -2ος όροφος)

17:30: Επιχειρηματικότητα Παρουσιάσεις Προφιλ &Καινοτόμων προϊόντων από επιχειρήσεις Ν. Σερρών (Εκθεσιακός χώρος –διάρκεια 3 ωρών)

21:00 Συναυλία με την Άννα Βίση ( Συναυλιακό stage SEREXPO 2017)

Κυριακή 1-10-2017

10:00 Επιχειρηματικότητα Παρουσιάσεις Προφίλ &Καινοτόμων προϊόντων από επιχειρήσεις Ν. Σερρών (Εκθεσιακός χώρος –διάρκεια 3 ωρών)

11:30 Πολιτισμός

Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών

11:30 Ενημερωτική εκδήλωση Γαστρεντολογικής Κοινότητας «Πρόληψη Καρκίνου»(Αίθουσα « Γεώργιος Χρηστίδης –Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών -3ος όροφος)

17:30 Επιχειρηματικότητα Παρουσιάσεις Προφίλ &Καινοτόμων προϊόντων από επιχειρήσεις Ν. Σερρών (Εκθεσιακός χώρος –διάρκεια 3 ωρών)

19:00 Πολιτισμός

Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική του Δήμου Αμφίπολης Σερρών

20:00 Τελετή λήξης –Βραβεύσεις ( Συναυλιακό stage SEREXPO 2017)

21:00 Συναυλία με τις Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή ( Συναυλιακό stage SEREXPO 2017)

Επισημαίνεται ότι τα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών SEREXPO 2017,θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:00, στην Κεντρική Πύλη Εισόδου του Εκθεσιακού χώρου, στο αύλειο χώρου της Περιφερικής Ενότητας Σερρών

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*