ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Το πτώμα βρήκε το μεσημέρι ένας  Βούλγαρος, ο οποίος τον  αναζητούσε τις προηγούμενες ώρες

 

Σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άτυχου άντρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις Σέρρες

 

Έφερε  ευρήματα πολλαπλών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ενώ το όργανο του εγκλήματος πιθανολογείται ότι ήταν τσεκούρι

 

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του άτυχου άντρα, που το πτώμα  του βρέθηκε χθες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2018,   σε εγκαταλελειμμένη οικία επί της Εμμανουήλ Παππά στην πόλη των Σερρών.

Πιθανολογείται ότι ανήκει σε βούλγαρο ο οποίος είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες μέρες στο εγκαταλελειμμένο σπίτι . Το πτώμα βρήκε το μεσημέρι ένας άλλος Βούλγαρος, ο οποίος αναζητούσε τις προηγούμενες ώρες τον συμπατριώτη του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών  Το χώρο του συμβάντος εξερεύνησαν συνεργεία εγκληματολογικών ερευνών από Θεσσαλονίκη και Σερρών .  Από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή , Μηνά Γεωργιάδη αναφέρουν ότι πρόκειται για άντρα 35-50 ετών και έφερε  ευρήματα πολλαπλών   κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ενώ το όργανο του εγκλήματος πιθανολογείται ότι ήταν τσεκούρι.
Οι περίοικοι της περιοχής αναστατωμένοι παρακολουθούσαν τους αστυνομικούς και σύμφωνα με μαρτυρίες το εγκαταλελειμμένο σπίτι επισκεπτόταν  συχνά ένα άντρας βουλγαρικής καταγωγής και πολλές φορές έμεινε κάποια βράδια.

Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*