ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ «ΘΥΜΕΛΗ» «

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 4η συνάντηση ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων «Θυμέλη»

 

Φέτος η «Θυμέλη» θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018  έως την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 ώρα 21:00

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν για 4η συνεχόμενη χρονιά την 4η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη»  στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1.Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται και τα εξής:

Η «Θυμέλη» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 απευθυνόμενη σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά Ερασιτεχνικών θεατρικών παραστάσεων, από Θεατρικές Ομάδες και επιλεγμένα έργα  με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Φέτος η «Θυμέλη» θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018  έως την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 ώρα 21:00.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην 4η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη»  να μας αποστείλουν στο email kepothe@otenet.gr υλικό σχετικά με την παράσταση που επιθυμούν να παρουσιάσουν όπως, ένα σύντομο βιογραφικό της Θεατρικής Ομάδας, το θεατρικό έργο (Τίτλος, Περίληψη, Συντελεστές, Φωτογραφίες- Στιγμιότυπα από την παράσταση, βίντεο). H Υποβολή των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις  31-8 -2018.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι μιας εβδομάδας που με την αγάπη σας για το θέατρο και την πίστη σας στον εθελοντισμό να αγκαλιάσουμε και φέτος την  4η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310- 589172-176.kepothe@otenet.gr,  www.kepo.gr