ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΓΙΑΓΙΑ» ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η πρεμιέρα του έργου είναι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στις  21:15.

 

Η «Γιαγιά»  του Ντίνου Σπυρόπουλου στην μικρή σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

 

Η «Γιαγιά» το έργο του Ντίνου Σπυρόπουλου, ανεβαίνει στην μικρή σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Πρόκειται για μια κωμωδία θεότρελων καταστάσεων εμπνευσμένη από τη σύγχρονη καθημερινότητα. Η πρεμιέρα του έργου είναι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στις  21:15.

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Δημήτρης Τσαλίκογλου και οι συντελεστές της παράστασης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου , το πρωί της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2017, και αναφέρθηκαν στην παράσταση καλώντας τους Σερραίους να την παρακολουθήσουν, υποσχόμενοι ότι θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά με πολύ γέλιο.

«Είναι η τρίτη πρεμιέρα αυτό το μήνα στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Θέλοντας  να ικανοποιήσουμε το πιο απαιτητικό κοινό έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα μας όλα τα είδη θεάτρου. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε την «Όλγα», ένα δραματικό μονόλογο και τώρα την «Γιαγιά» του Ντίνου Σπυρόπουλου. Μια θεότρελη κωμωδία. Λόγω της οικονομικής κρίσης θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο θέατρο και να διασκεδάσει  Καλούμε τους Σερραίους να ρθουν και να χαρούν την παράσταση» ανέφερε ο Δημήτρης Τσαλίκογλου.  

Η σκηνοθέτης του έργου ,Καλλιόπη Ευαγγελίδου, τόνισε  «Η «Γιαγιά» του  Ντίνου Σπυρόπουλου  είναι ένα νεοελληνικό έργο ,σύγχρονο έργο, μια κωμωδία θεότρελων νεοελληνικών  καταστάσεων, την οποία αντιμετωπίσαμε  σύγχρονα δηλαδή  έχουμε εντάξει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, με την αγωνία της επιβίωσης. Έχει ξαναπαρουσιαστεί το έργο, εμείς δώσαμε μια άλλη ματιά και βάλαμε στοιχεία τη ς επικαιρότητας. Μια δουλειά που κάναμε με πολύ κέφι και που βγαίνει από την καρδιά μας. Ελπίζω να περάσετε καλά» .

«Είναι ένα σύγχρονο έργο. Μιλάει για την σημερινή Ελλάδα. Ελάτε να γελάσετε με την ψυχή σας» σημείωσε ο ηθοποιός ,Στέλιος Σταυρίδης.                                                    

Ο Γιώργος Καρύδας, ηθοποιός, πρόσθεσε «Πρόκειται για μια σπαρταριστή κωμωδία, που βασίζεται στην σημερινή κατάσταση που βιώνουμε,έχει συνεχώς ανατροπές .Θα γελάσετε πολύ».

Το έργο:

Δυο ” πονόψυχα” εγγόνια, αρνούνται να ” αποχαιρετήσουν” την αγαπημένη τους γιαγιά και μαζί την (ακόμη πιο αγαπημένη τους) σύνταξή της. Ποιος είναι τελικά η Γιαγιά; Ζει η Γιαγιά; Ποιος εισπράττει την σύνταξη χήρας στρατηγού που εισέπραττε η Γιαγιά; Που μπορεί να φτάσει ένα ψέμα για να μην αποκαλυφθεί; Οι απαντήσεις όλες θα δοθούν στην μικρή σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Συντελεστές
Έργο : Ντίνος Σπυρόπουλος- Σκηνοθεσία: Καλλιόπη Ευαγγελίδου- Μουσική: Χρήστος Δημάκης- Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλος- Κινησιολογία: Αστέρης Πολυχρονίδης

Παίζουν: Στέλιος Σταυρίδης, Γιώργος Καρύδας έκτακτη συμμετοχή Μιχάλης Κοβανίδης.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την  Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια». Ώρες λειτουργίας ταμείου : 11.00΄- 13.00΄&18.00΄- 21.00΄. Γενική είσοδος : 8,οο€. Τηλέφωνο κρατήσεων : 2321054755 (ώρες ταμείου).

Όπως αναφέρθηκε η πρεμιέρα του έργου είναι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στις  21:15. Επόμενες Παραστάσεις:2, 3, 8,9 & 10 Δεκεμβρίου 2017.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*