ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΤΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2017-2018 Α΄ΦΑΣΗ 1Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  2017-2018/Α’ ΦΑΣΗ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ, 1η αγωνιστική

 

Πρεμιέρα με ήττα για τα «λιονταράκια»

 

Παρά την ήττα θετικές οι εντυπώσεις από την εμφάνιση των «μικρών»

 

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Τουρνουά Παμπαίδων ξεκίνησε το Σάββατο (10-3-18) ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι φιλοξενώντας στην έδρα του την αντίστοιχη ομάδα του Λευκώνα.

Ο αγώνας είχε χαρακτήρα ντέρμπι μέχρι τη λήξη των δύο πρώτων περιόδων, καθώς οι ομάδες βρέθηκαν πολύ κοντά στο σκορ, ωστόσο στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Λευκώνα πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με το 4ο δεκάλεπτο να αποτελεί ουσιαστικά τυπική διαδικασία.

Το παιχνίδι έληξε με τελικό σκορ 36-58 υπέρ της ομάδας του Λευκώνα.

Θετικές εντυπώσεις από την παρουσία των «μικρών»

Στα θετικά του αγώνα η εμφάνιση των «μικρών» της ομάδας μας (Κυριακίδης Κώστας, Χορταράς Κώστας και Χατζηπαυλίδης Άγγελος) οι οποίοι αν και είναι γεννημένοι το 2006 έπαιξαν με πάθος και δύναμη απέναντι σε αντιπάλους, οι οποίοι γεννήθηκαν το 2003, αποδεικνύοντας στην πράξη την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Lions Basketball Academy υπό την άριστη καθοδήγηση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Γ. Καράγκουτη και τους συνεργάτες του.

Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 14/3/2018 όπου τα «λιοντάρια» θα φιλοξενηθούν από την ομάδα των Ικάρων στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας στις 16:15.