ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Από τον γραμματέα  της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΚΙΝΑΛ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ)

Η  παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, παρουσία του τέως υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Γερουλάνου.

Την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας  της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τρέντσιος και πριν την ανακοίνωση των ονομάτων ο κ. Τρέντσιος ευχαρίστησε τον κ. Γερουλάνο για την παρουσία του στις Σέρρες .

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της Νομαρχιακής εκλογικής επιτροπής τον Παύλο Γερουλάνο για την παρουσία του στις Σέρρες και το μικρό οδοιπορικό  που κάναμε. Ξέρετε όλοι και αυτό που θέλω να  σας πω ότι πέραν της ιστορικής κατάρτισης, γνώσης, ευγένειας και  ευπρέπειας που στο πρόσωπο του δείχνει  αυτό που όλα αυτά τα χρόνια η διαδρομή του χώρου είχε ως πρωταρχικό στόχο ,θα σας πω ότι αυτό που μας συνδέει για το καινούριο εγχείρημα που έρχεται  τα παλιά πρέπει να υπερασπιστεί το παρελθόν αλλά και να δώσει νέες προοπτικές», δήλωσε ο κ. Τρέντσιος. 

Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους βουλευτές Σερρών του ΚΙΝΑΛ, o Κώστας Τρέντσιος, τόνισε: «Δράττομαι τις ευκαιρίες να παρουσιάσουμε επίσημα πλέον το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Αυτή είναι η ομάδα, η οποία με στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και προσωπικό και  για το νομό αλλά περισσότερο για την χώρα , είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν μαζί με την αρωγή και την συμπαράσταση όλων να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο νομό Σερρών».

Ο Παύλος Γερουλάνος, σχολιάζοντας την σύνθεση του ψηφοδελτίου των Σερρών, δήλωσε: «Θεωρώ ότι το ψηφοδέλτιο μας στο νομό Σερρών είναι δυνατό και είναι ενωμένο και αυτό δίνει την πιο μεγάλη δύναμη που έχουμε».

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στην Εκλογική Περιφέρεια Σερρών, είναι η εξής : Γκούρα Βασιλική, Ιχτσή Ανδρομάχη, δημοσιογράφος, Μάκινας Κυριάκος, γεωπόνος, Οικονόμου Κώστας, οικονομολόγος-προϊστάμενος ΟΠΕΚΕΠΕ Σερρών, Σοφιανού Φανή, ιατρός Νοσ. Σερρών, Τζελέπης Μιχάλης, βουλευτής, Τόσιος Πασχάλης, ελεύθερος επαγγελματίας, Τσερβίστας Πασχάλης, αγρότης.

 Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.