ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εντεταλμένοι σύμβουλοι πρόκειται να αναλάβουν  ο Γιώργος Ματθαίου στις τεχνικές υπηρεσίες και ο Βασίλης Κατιρτζόγλου στη νομική υπηρεσία

Δεν αλλάζουν οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σερρών, Συστήνεται μια νέα αντιδημαρχία, αυτή της Παιδείας

Νέος αντιδήμαρχος αναμένεται να αναλάβει  ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σιαμάγκας, ως αμισθί αντιδήμαρχος Παιδείας

Δεν θα αλλάξουν οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σερρών αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» , σήμερα  Δευτέρα, θα ανακοινωθεί μια νέα αντιδημαρχία . Η νέα αντιδημαρχία θα είναι αυτή της Παιδείας και αντιδήμαρχος αμισθί πρόκειται να ορισθεί ο πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Δημήτρης Σιαμάγκας.                                                                                           

 Επίσης θα ορισθεί εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών υπηρεσιών ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, Γεώργιος Ματθαίου, ο οποίος θα βοηθήσει το έργο του αντιδημάρχου έργων ,Γιώργο Νυκτοπάτη ο οποίος θα ασχολείται κυρίως με τα προγράμματα, ενώ ο κ. Ματθαίος με την καθημερινότητα που απασχολεί τις τεχνικές υπηρεσίες. Καθώς  επίσης ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών , Βασίλης Κατιρτζόγλου, πρόκειται να ορισθεί και εντεταλμένος σύμβουλος της νομικής υπηρεσίας.

Βασίλης Μετόκης

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.