ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη

Παράθεση δείπνου προς τιμήν των δημοσιογράφων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Τύπου

Γιορτινή, χαρούμενη, ευχάριστη η βραδιά της Πέμπτης 27  Δεκεμβρίου 2018 για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στους οποίους παρέθεσε δείπνο ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης. Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης λίγες μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς παρέθεσε δείπνο  προς τιμήν των δημοσιογράφων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό Τύπο στην ταβέρνα «To Καπηλειό του Κωστή». Ο κ. Μωυσιάδης θέλησε να ευχηθεί στους δημοσιογράφους για την νέα χρονιά, να ανταλλάξει απόψεις για τοπικά θέματα που άπτονται της επικαιρότητας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί από την Αντιπεριφέρεια, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στη λειτουργία των δημοκρατικών δεσμών, στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών και του ελέγχου της Διοίκησης, λίγες μέρες πριν την εκπνοή του χρόνου, να παραθέτει δεξίωση τιμώντας τους ανθρώπους που υπηρετούν την ενημέρωση.

Τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.  

«Καθιερωμένη η συνάντηση με τους δημοσιογράφους με την ευκαιρία του τέλους του χρόνου και προετοιμαζόμενοι όλοι να υποδεχθούμε την καινούρια χρονιά ,που ευχόμαστε όλοι να είναι καλύτερη από το παρελθόν αλλά δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μωυσιάδης.

Ο κ. Μωυσιάδης κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τόνισε «Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι και αυτή η χρονιά ήταν όπως οι προηγούμενες πολύ δύσκολη, χωρίς χρήματα και πολύ γραφειοκρατία. Δεν ήταν τόσο άσχημη όπως το 2016 και το 2017 που δεν μπορέσαμε να δημοπρατήσουμε ούτε ένα έργο λόγω ειδικών περιπτώσεων .Φέτος δημοπρατήσαμε έργα αλλά όπως είπαμε επανειλημμένα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι τέτοιες που για να φτάσουμε να έχουμε ανάδοχο και υπογράψουμε συμβάσεις έπρεπε  να φτάσει φθινόπωρο και επομένως υπογράφηκαν συμβάσεις αρκετών έργων πλην όμως χωρίς να προλάβουν να ολοκληρωθούν ,θα περιμένουμε την καινούρια χρονιά να υλοποιηθούν» και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο κ. Μωυσιάδης, άψογος οικοδεσπότης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με καλές και ευχάριστες ειδήσεις

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της καταστήματος «Καπηλειό του Κωστή». Η συζήτησε περιστράφηκε στην ανταλλαγή ευχών, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές και δημοτικές εκλογές  και στα ονόματα που ακούγονται να επιθυμούν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών αλλά και στις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Από το γραφείο των Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας η  Μαρία Κομητούδη και η ειδική συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη, Νάντια Δερέμπεη με οικειότητα και ευγένεια, φρόντισαν οι καλεσμένοι του αντιπεριφερειάρχη να περάσουν ευχάριστα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να ευχαριστούν και να εύχονται κάθε καλό στον κ. Μωυσιάδη.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com