ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του συνόλου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών

 

Τελετή παράδοσης-παραλαβής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην Αστυνομία

 

Ταυτόχρονα έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην  εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. για την προσφορά αυτού του εξοπλισμού. Η δωρεά του εξοπλισμού  τελεσφόρησε με την οικονομική συνδρομή και αρωγή της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. και ικανοποίηση αιτήματος του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

 

Με μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η  τελετή παράδοσης-παραλαβής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών προς την  Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του συνόλου των Υπηρεσιών της αλλά και η απονομή τιμητικής πλακέτας στην  εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. για την προσφορά αυτού του εξοπλισμού.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής,  26 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου, Ειδικότερα παραδόθηκαν είκοσι (20) ασύρματοι φορητοί πομποδέκτες και είκοσι (20) επαναφορτιζόμενοι φακοί, συσκευές οι οποίες θα κατανεμηθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες και ελλείψεις της κάθε υπηρεσίας.

Η δωρεά των ανωτέρω ειδών τελεσφόρησε με την οικονομική συνδρομή και αρωγή της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. και ικανοποίηση αιτήματος του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά την πρόσφατη συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας τους  και αναγνώρισης των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι αστυνομικοί  στο κοινωνικό σύνολο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Τάσος Αραμπατζής,  ανέφερε «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στους συναδέλφους μας 20 ασυρμάτους φορητούς και 20 φακούς επαναφορτιζόμενους και αυτή η ενέργεια γίνεται μετά από συνδρομή και δωρεά της εταιρίας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε., τους οποίου και ευχαριστούμε διότι αναγνωρίζουν το έργο μας, γνωρίζουν τις ελλείψεις που υπάρχουν στην υπηρεσία μας και δέχθηκαν να μας βοηθήσουν»

«Είναι προς όφελος της υπηρεσίας και των συναδέλφων, έχουμε επικοινωνήσει και με άλλους φορείς. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πολίτη όσα μπορούμε καλύτερα .Γιατί ασφαλής αστυνομικός σημαίνει ασφαλής πολίτης. Θα πρέπει να έχουμε όλα τα εφόδια τα απαραίτητα για να εκτελέσουμε σωστά στην υπηρεσία μας και να δώσουμε στον πολίτες το επιθυμητό αποτέλεσμα  που είναι η ασφάλεια σε όποιο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται», σημείωσε ο κ. Αραμπατζής.

Ο Πρόεδρος της  ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε., Παναγιώτης Κούρτης, τόνισε: «Εμείς όλα τα χρόνια θα έλεγα ότι έχουμε την καλύτερη συνεργασία με την Αστυνομία και με όλους τους φορείς της πόλης. Κάθε φορά προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι είναι καλύτερο γιατί θεωρούμε ότι σε μια κοινωνία όλοι είμαστε γνωστοί  και όλοι ζούμε  ως μια οικογένεια .Οι καιροί οικονομικά δεν είναι καλοί αλλά από το υστέρημα μας βοηθήσαμε την Αστυνομία με υλικό . Οι άνθρωπο της Αστυνομίας θέλησαν να μας ευχαριστήσουν για αυτή την χειρονομία και μείς ευπρόσδεκτα την δεχόμαστε ,γιατί όλα τα χρόνια ,όλες τις μέρες ,όλες τις ώρες είμαστε δίπλα και συνεργαζόμαστε . Η συνεργασία είναι άριστη».

«Η Εταιρεία μας  είναι κοινωφελούς χαρακτήρα πάντα βοηθάμε και είμαστε ελαστικοί σε μερικούς συλλόγους ,αυτό είναι η φύση μας, γιατί  η συγκοινωνία είναι ένα κοινωφελές έργο και πρέπει να υπάρχει» ανέφερε ο κ. Κούρτης;

«Αναγνωρίζοντας το έργο των αστυνομικών όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών μετά από συνεννόηση με την Ένωση των Αστυνομικών αποφασίσαμε να δωρίσουμε ασύρματους φορητούς πομποδέκτες και φακούς για το καλύτερο έργο των αστυνομικών. Από ότι ενημερωθήκαμε θα δοθούν σε όλα τα τμήματα εδώ και στην περιφέρεια. Είναι καλό για όλους τους πολίτες για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες από τους αστυνομικούς», δήλωσε ο κ. Φώτης  Σαφούρης, Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Α/Δ’ κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Β’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών κ. Ευάγγελος Τσιώτας, η Γ’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ’ κ. Κωνσταντίνα Ρεγκλή , Διοικητές και προϊστάμενοι Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών καθώς και αστυνομικοί..Επίσης παρέστησαν  και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Κούρτης και κ. Φώτης Σαφούρης αντίστοιχα, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ένωσης για αυτή τη σημαντική προσφορά και συμβολή τους.

Σκοπός και επιδίωξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών είναι η υλοποίηση μιας εκ των πτυχών του υγιούς συνδικαλισμού, δηλαδή η παροχή και ο εφοδιασμός των συναδέλφων τους με τα απαραίτητα και ουσιώδη υλικά για των ευχερέστερη εκτέλεση των καθηκόντων τους και την εξασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας.

 

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση (ολική ή μερική )του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simeirini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα,  φωτογραφίες και βίντεο )  επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.