ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος

 

Ο Νίκος Κιρκινέζης, από τη Χίο… Η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση!

 

Πανέτοιμος για το νέο πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ,καθώς μόλις δυο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή με την οποία ολοκλήρωσε τις φετινές μεταγραφικές του κινήσεις, ισχυροποιώντας τα μάλα την ομάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι αναφέρονται τα παρακάτω:

Δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού αθλητή που θα τον ενισχύσει στη γραμμή της περιφέρειας!

Ο Νίκος Κιρκινέζης (18 ετών , 1.78μ., Point guard) αποκτήθηκε από την ομάδα της Χίου Φ.Ο. Βροντάδων, αφού εγκαταστάθηκε στην πόλη μας για να φοιτήσει στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ. Ο καλαθοσφαιριστής αυτός ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο για τα οργανωτικά προσόντα και την ταχύτητά του, ενώ στα πρωταθλήματα των παίδων και εφήβων που αγωνίστηκε τα προηγούμενα πέντε χρόνια διακρίθηκε και για την έφεσή του στο σκοράρισμα, αφού τρεις φορές  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων των συναθλητών του. Με τα προσόντα αυτά κατάφερε να κληθεί πέρυσι στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας Εφήβων.

Καλωσόρισες Νίκο στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών»! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής για να ζήσεις με την ομάδα μας όλο το «ταξίδι» που ξεκινάει προσεχώς