ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 2018-2019

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη…

Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου «πέρασαν» στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη… Παραφράζοντας το γνωστό κυβερνητικό σύνθημα-ατάκα αποδίδεται πλήρως η πραγματικότητα στο κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου εξαρχής φάνταζαν τα απόλυτα φαβορί για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα στο πλαίσιο των ημιτελικών. Έτσι, Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου , καταβάλλοντας αντίστοιχα τον Ολυμπιακό Λευκώνα (2-1) και τον Άρη Σκοτούσσας ((4-0) «πέρασαν στον τελικό, όπου και θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους για την κατάκτηση του σερραϊκού τροπαίου.

 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Λευκώνα 2-1

Με συνολικό σκορ 6-4 ο Πανσερραϊκός ( στον αγώνα σφύριξε ο Κρυωνάς) σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΣ, καθώς την Τετάρτη κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λευκώνα, ενώ στον πρώτο ημιτελικό είχε κερδίσει με 4-3.Τα γκολ: 11’, 1-0: Ομπόσου, 17’, 1-1: Καραμβαλάσης,55’, 2-1: Κούτλας42’, Κόκκινη κάρτα Πολύζος.                                                                                    Πανσερραϊκός(Ηλ. Εγγονίδης): Γιαννακίδης. Μπάρδας, Μακούσης, Ιβαντζίκης(30’ λ.τ. Καστριτσέας), Κούτλας, Πολύζος, Σαρέγκος(72’ Ζώβληκας), Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου, Πέτρου(53’ Γκούρτσας), Ομπόσου

Ολυμπιακός Λευκώνα (Δ. Μουρατίδης): Τζαβέλας, Δεληγιάννης, Γρατζάκης(59′ Γιαννακόπουλος), Στογιαντζίκης, Φιλιππίδης, Μαργαρίτης, Τιάγκος, Μερτίκας(72’ Παπαβραμίδης), Καραμβαλάσης(46′ Κυριαζής), Ακριτίδης, Λιόγκας(78’ Κώστογλου)

 Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Σκοτούσσας 4-0

Με συνολικό σκορ 4-1 ο Απόλλων Παραλιμνίου (στον αγώνα σφύριξε ο Πετρίδης) σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΣ, καθώς σήμερα επικράτησε με 4-0 του Άρη Σκοτούσσας και κάλυψε την ήττα με 1-0 του πρώτου ημιτελικού.  Τα γκολ:56’, 1-0: Τσαούσης,72’, 2-0: Ζυγκερίδης78’, 3-0: Ζυγκερίδης88’, 4-0: Καρυοφύλλης.