ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος

Πανηγυρική κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Σερρών

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας δίνοντας τις ευχές του, ευχήθηκε το 2020, να είναι μία χρονιά γεμάτη ελπίδες –Τυχερός ο Αθανάσιος Μαλλιαράς

Πανηγυρική η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα Γεώργιος Χρηστίδης, όπου λίγο πριν από την Τακτική Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Με πολλά χαμόγελα και ευχές για μια καλή χρονιά για όλους αλλά και για το Επιμελητήριο  Σερρών και τα μέλη του, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Σερρών.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.Θεολόγος.  

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε παρουσία της πλειοψηφίας των  μελών  της Διοίκησης και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Σερρών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι, που καλύπτουν δημοσιογραφικά τις δράσεις του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Θεολόγος δίνοντα στις ευχές του ,τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ η καινούρια  χρονιά που ανέτειλε πριν λίγες μέρες να είναι μια χρονιά ευλογία ς, προκοπή ,υγεία και ο θεός να βοηθήσει με την συνεργασία την ομόνοια και την ομοψυχία όλων το επιχειρείν εις τα Σέρρας να δει μέρες καλύτερες. Γιατί πράγματι αυτός ο τόπος αξίζει μια καλύτερη θέση στην πατρίδα διότι έχει πολλά συνεισφέρει και έχει δυνατότητες να προσφέρει πολλά σε αυτό τον τόπο. Με τι ιδιαιτερότητες τις δυσκολίες αλλά και τις πολλές προοπτικές. Μέσα σε μια ανθρώπινη κοινωνία όπως είναι η κοινωνία των Σερρών οι πάντες αποτελούμε τους κρίκους μιας αλυσίδας, ή άλλως πως τα γρανάζια μιας μηχανής και το ένα γρανάζι επηρεάζεται από την καλή κίνηση του επομένου και του προηγουμένου ,έτσι οφείλουμε να έχουμε συμπόρευση, συνεργατικότητα και κυρίως όμως να έχουμε όραμα. Επειδή το έργο που προσφέρεται είναι ουσιαστικό και έχει να κάνει με την πρόοδο του τόπου,το ΕΒΕΣ είναι η ατμομηχανή για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να σας ευχηθώ στην διακονία σας στο ΕΒΕΣ  να μην είστε απλοί διαχειριστές  της  καθημερινότητας αλλά δημιουργοί προοπτικών. Η πρώτη και μεγαλύτερη ευχή να είμαστε διαχειριστές αλλά οραματιστές και δημιουργοί των προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και τον τόπο μας. Δεχθείτε τις ευχές μου να έχετε υγεία, υψηλή έμπνευση ,αποτελεσματικότητα στο έργο σας, και οικογενειακή και προσωπική ευτυχία. Η νέα χρονιά 2020 να είναι χρονιά υγείας, ευλογίας, προοπτικής, προόδου, να είναι χρονιά κατά την οποία θα δούμε να υλοποιούνται όλα αυτά τα οράματα και επιδιώξεις της ζωής μας, για να  γίνουν οι Σέρρες καλύτερες, για να είναι οι πολίτες των Σερρών ευτυχέστεροι, για να μπορεί αυτό το γρανάζι να γυρίζει ακόμα περισσότερο δημιουργικά και ουσιαστικά για το καλό της περιοχής μας. Εύχομαι η νέας χρονιά να είναι άριστη σε όλα».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο κ. Θεολόγο  και δίνοντας τις ευχές του, ευχήθηκε το 2020, να είναι μία χρονιά γεμάτη ελπίδες και να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα μας.

«Έχουμε ένα αστέρι στην μητρόπολη που μας φωτίζει» τόνισε απευθυνόμενος στον μητροπολίτη κ. Θεολόγο και συνεχίζοντας ανέφερε «Ελπίζουμε τα αιτήματα των προηγούμενων χρόνων να εισακουστούν να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορεί ένα νομός  από πρώτος που ήταν να βρίσκεται στην τελευταία θέση, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον Οι αποφάσεις μας είναι ομόφωνες στο διοικητικό συμβούλιο, υπάρχει μεταξύ μα συνεργασία και προσπαθούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο» 

«Καλή χρονιά σε όλους, πιστεύω ότι οι επιχειρήσεις θα πάνε καλύτερα φέτος. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα παιδιά μας να σταματήσουν να φεύγουν στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Μέγκλας. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας έκοψε την βασιλόπιτα. Τυχερός της εκδήλωσης ο Αθανάσιος Μαλλιαράς, στον οποίο προσφέρθηκε ως δώρο μια χρυσή λίρα.  

Ακολούθησε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου .

Δήμητρα Mετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.