ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 2019 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Θα διεξαχθούν το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στο αεροδρόμιο ‘Εμμανουήλ Παππάς’ στην περιοχή Βάλτα Ν. Σουλίου (όπισθεν Νοσοκομείου)

Πανελλήνιοι Αγώνες στις Σέρρες για το Κύπελλο Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2019

Η Αερολέσχη Σερρών θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 τους Πανελλήνιους Αγώνες Κυπέλλου Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2019 στο αεροδρόμιο ‘Εμ. Παππάς’ στην περιοχή Βάλτα Ν. Σουλίου (όπισθεν Νοσοκομείου). Τα παραπάνω γνωστοποιούνται με δελτίο Τύπου της Αερολέσχης Σερρών στο οποίο αναφέρονται συγκεκριμένα τα παρακάτω:

Σας γνωρίζουμε ότι η Αερολέσχη Σερρών θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 τους Πανελλήνιους Αγώνες Κυπέλλου Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2019 στο αεροδρόμιο Έμ. Παππάς’ στην περιοχή Βάλτα Ν. Σουλίου (όπισθεν Νοσοκομείου). Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές με αεροσκάφη από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος στο αεροδρόμιο είναι ελεύθερη για το κοινό. Ώρα έναρξης των αγώνων και τις 2 ημέρες είναι στις 10:00 πμ Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6972219520 (Βασιλείου Γ., Πρόεδρος Αερολέσχης Σερρών) ή να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Αερολέσχης Σερρών (http://www.serresairclub.gr) καθώς και το group της στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/serresairclub/).