ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑΣ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ»

Παναγιώτης Καρακολίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών στη Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως :

«Είμαι “ζυμωμένος” με τα προβλήματα του τόπου μου και θα συμβάλλω στην επίλυσή τους»

Δυναμική παρουσία από το Σκούταρι διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών-Φρεσκάδα, νιάτα, σεμνότητα, αλλά και διάθεση για αγώνα και προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του

Μια δυναμική παρουσία «ταράζει τα νερά» με την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως του Δήμου Σερρών: Ο Παναγιώτης Καρακολίδης «κατόπιν ωρίμου σκέψεως», όπως λέγανε παλιά, πήρε την απόφαση και εκτίθεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Σερρών. Άφθαρτη υποψηφιότητα, «φρέσκια», με άπειρη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, του τέως Δήμου Σκουτάρεως και ευρύτερα του Δήμου Σερρών, ο έχων πολλές συμπάθειες Παναγιώτης Καρακολίδης, ευρύτατα γνωστός με το προσωνύμιο «Καλιγούλας», ονομασία που προέρχεται από τα πρώτα νεανικά του χρόνια, θα διεκδικήσει την εκλογή του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, συμμετέχοντας ως υποψήφιος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» με υποψήφιο δήμαρχο Σερρών τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Ο Παναγιώτης Καρακολίδης, ευπροσήγορος και με αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, αλλά και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής του δέχθηκε με σεμνότητα αλλά και έκδηλη την αποφασιστικότητα να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις της «Σ».

Σ: Κύριε Καρακολίδη, νάμαστε μόλις δυο βδομάδες πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών. Είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως και προφανώς γνωρίζετε καλά τα προβλήματα και της περιοχής και των συνδημοτών σας ,Πώς θα συμβάλλετε στην επίλυσή τους και γενικότερα ποιο το όραμά σας, ποιοι οι στόχοι σας;

Π.Κ.: Αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μου και τη συμβολή μου στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μου και ευρύτερα ο τόπος. Δεν ήταν μια αυθαίρετη και εγωιστική απόφαση, αλλά προέκυψε μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση νε πολλούς συνδημότες μου, οι οποίοι με παρότρυναν, με ώθησαν στην απόφασή μου και με στηρίζουν με συγκινητικό τρόπο. Με την ευκαιρία μάλιστα τους ευχαριστώ πολύ. Αναφορικά ,με τα προβλήματα του τόπου… Ξέρετε, ο τόπος μου απαρτίζεται από ανθρώπους φίλεργους, σωστούς οικογενειάρχες, κατά βάση αγρότες, αλλά και από μια δυναμική νεολαία που διαπρέπει σε πολλούς τομείς, και τα ζητήματα που τους απασχολούν δεν είναι παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, Ως καταστηματάρχης στο παρελθόν, και τώρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης, είμαι «ζυμωμένος» με τα προβλήματα του τόπου μου και τους ανθρώπους του. Είμαι κοντά τους και γνωρίζω πολύ καλά ότι ένα από τα θέματα που προβληματίζει την περιοχή είναι η αυξημένη-κατά γενική ομολογία – της τιμής του νερού, για την οποία τιμή θα αγωνιστώ-δεσμεύομαι-με όλες μου τις δυνάμεις να εκλογικευτεί. Η καθαριότητα, η αποχέτευση, η αγροτική οδοποιία θα αποτελέσουν αντικείμενο της προσοχής μου, αν οι συνδημότες μου με υπερψηφίσουν. Πέραν τούτων υπάρχει μια ευρύτατη γκάμα θεμάτων στα οποία μπορώ να συμβάλλων στη θετική κατεύθυνση, κι αυτά είναι όσα σχετίζονται με θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, αλλά και αρωγής στην τρίτη ηλικία.

Σ: Γιατί είστε υποψήφιος με τη Συμμαχία Σερραίων και υποψήφιο δήμαρχο Σερρών τον Αλέξανδρο Χρυσάφη: Τι σας ώθησε στη συγκεκριμένη επιλογή:

Π,Κ,: Είναι απλή η απάντηση και πολλά είναι τα επιχειρήματα που θα σας πείσουν ότι είναι μονόδρομος και η συμμετοχή στις εκλογές με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη «Συμμαχία Σερραίων», αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι και μια πολύ καλή επιλογή των πολιτών του Δήμου Σερρών, πόλης και χωριών, για να ψηφιστεί ως δήμαρχος Σερρών. Και εξηγούμαι, λέγοντας ότι ο συνδυασμός αποτελείται από εκλεκτά μέλη της σερραϊκής κοινωνίας  της πόλης και των χωριών, αλλά και ο επικεφαλής του Αλέξανδρος Χρυσάφης είναι μια προσωπικότητα που έχει δώσει τις «εξετάσεις» του. Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Χρυσάφης  είναι ένας τεχνοκράτης, γνώστης ευρωπαϊκών προγραμμάτων με ειδικότητα σε οργάνωση-διοίκηση και εύρεση χρηματικών πόρων για διάφορα έργα.  Θεωρώ πως είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος, επικεφαλής επιχείρησης που δίνει δουλειά σε 40 οικογένειες, ενώ στο παρελθόν είχε επιτυχημένη πορεία στο Επιμελητήριο Σερρών, που το ανέδειξε με καινούργιες ενέργειες και παρεμβάσεις (π.χ. τα μηνύματα σε κινητά ξεκίνησαν από το ΕΒΕΣ). Πέραν τούτων εκτιμώ ότι έχει ικανότητα διοίκησης, καθαρό και ποιοτικό πολιτικό λόγο, ενώ έχει προσβάσεις σε πολλές κοινωνικές ομάδες Εκκλησία, επιχειρήσεις, νεολαία (καθηγητής ΤΕΙ για 25 χρόνια). Τέλος, είχε μεγάλη αποδοχή στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Σερρών, όταν εκτέθηκε ως υποψήφιος Βουλευτής και πρόεδρος του ΕΒΕΣ, ενώ είναι ένας  πολιτικός που χαρακτηρίζεται για το χαμηλό του προφίλ, τη συναινετική του διάθεση και τη διάθεση να ακούσει τον συνομιλητή του και να σεβαστεί την άποψή του. Όλα τα παραπάνω έκαναν πάρα πολύ εύκολη την επιλογή μου και πιστεύω βαθιά ότι ο Αλέξανδρος Χρυσάφης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Σερρών, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» να επικρατεί στις εκλογές της 26ης Μάιου και της 2ης Ιουνίου 2019.

Σ: Οσονούπω μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, Πώς πρέπει κατά τη γνώμη σας να επιλέξουν και να ψηφίσουν οι δημότες: Ποια η άποψή σας:

Φτάνει ο καιρός σιγά σιγά για τις εκλογές … Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο αισθητήριο των πολιτών. Σήμερα οι δημότες γνωρίζουν όσο άλλοτε τα «πράγματα», γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις όσο ποτέ άλλοτε… Γνωρίζουν τον καθένα που παρουσιάζεται μπροστά τους και ζητάει την ψήφο τους. Θεωρώ ότι το εκλογικό σώμα θα επιλέξει με βάση τον «βίο και πολιτεία» του καθένα υποψήφιου, Νομίζω ότι θα εκτιμήσει τις δυνατότητές του, τη διάθεσή του να εργαστεί για το κοινό καλό και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τα «θέλω» του εκλογικού σώματος, τόσο του Σκουτάρεως και των χωριών του πρώην Δήμου Σκουτάρεως, αλλά και ευρύτερα του Δήμου Σερρών. Την ίδια πίστη έχω και για τις δυνατότητες του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων», αλλά και του υποψήφιου δήμαρχου Ακέξανδρου Χρυσάφη.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Παναγιώτη Καρακολίδη

Ελεύθερος επαγγελματίας σήμερα ο Παναγιώτης Καρακολίδης, με τις απαραίτητες σπουδές, αλλά κυρίως αγωνιστής της ζωής, σκιαγραφεί ο  ίδιος τον εαυτό του εν συντομία ως εξής:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Καρακολίδης Παναγιώτης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Σκουτάρι Σερρών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6980207647

E-MAIL: panos1karakolidis@gmail.com

ΣΠΟΥΔΕΣ: Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Σκουτάρεως το 1989

Στρατιωτικές Υποχρεώσεις : Υπηρέτησα στο πολεμικό ναυτικό

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

5/1997 – 10/2000 : Εργάστηκα ΑΛΓΗ Α.Ε (σπιρουλίνα θερμά Νιγρίτας)

10/2000-12/2018 : Ιδιόκτητης καταστημάτων καφετέριας – internet cafe

2/2006 -5/2008    : Εισαγωγή φίλτρων ψυγείων σε συνεργασία με την εταιρία HUMITEC                                                                                                                                                            

  Βασίλης Μετόκης

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.