Ο ΣΩΤΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Ο επικεφαλής της ΟΕΒΕΣ Σερρών  και της Ένωσης Εστιατόρων

 

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών υπέβαλε  ο Σώτος Κοτσαμπάς

 

Αιτία της παραίτησης είναι η ώρα που πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, που είναι νωρίς το απόγευμα (3:00μ.μ. ή 4:00μ.μ.)  

 

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών υπέβαλε  ο επικεφαλής της ΟΕΒΕΣ Σερρών και της Ένωσης Εστιατόρων, Σώτος Κοτσαμπάς, στον Πρόεδρο Χρήστο Μέγκλα. O κ. Κοτσαμπάς υπέβαλε την παραίτησή του το απόγευμα της Τρίτης κατά την διάρκεια  της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών και η αιτία ήταν η ώρα που πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, που είναι νωρίς το απόγευμα (3:00μ.μ. ή 4:00μ.μ).  

Ο Σώτος Κοτσαμπάς σε δηλώσεις στη « Σ», τόνισε: «Διαφώνησα με το ακατάλληλο της ώρας των συνεδριάσεων, οι οποίες γίνονται στις 4:00 το απόγευμα, διότι είμαι επαγγελματίας και θέλω να προσφέρω. Θέλω την ώρα των συνεδριάσεων να μην έχω το μυαλό μου στην επιχείρησή μου, αλλά στα θέματα που συζητούμε στο συμβούλιο,στα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματία, στα θέματα του Επιμελητήριου.Εκτός από μένα και άλλοι σύμβουλοι διαφωνούν με την ώρα συνεδρίασης».

«Επίσης εξέφρασα την διαμαρτυρία μου αναφορικά με την δημοσίευση της ημέρας συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΣ. Πριν από λίγους μήνες γνωρίζαμε και μεις που δεν ήμασταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου πότε πραγματοποιούνταν οι συνεδριάσεις, καθώς γινόταν γνωστό μέσω των τοπικών ΜΜΕ, όπως και τα θέματα που θα απασχολούσε και θα συζητούσε το διοικητικό συμβούλιο. Αυτό τώρα δεν το βλέπω, δεν στέλνονται δελτία Τύπου για τις συνεδριάσεις», σημείωσε ο κ. Κοτσαμπάς.

«Έχω την διάθεση να συνεργαστώ, αλλά όχι έτσι. Δεν θέλω να συμμετέχω στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου με πίεση και να παίρνω αποφάσεις για σημαντικά θέματα υπό πίεση και την σκέψη μου στο μαγαζί μου, που εκείνη την ώρα έχει κίνηση.Τα προηγούμενα χρόνια οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνταν βράδυ με το κλείσιμο της αγοράς. Για αυτό αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου. Είμαι άνθρωπος της προσφοράς, το έχω δείξει, έβαλα υποψηφιότητα γιατί νοιάζομαι για τον επαγγελματία», υποστήριξε ο κ. Κοτσαμπάς.

Στην ερώτηση αν η παραίτηση έγινε δεκτή, ο Σώτος Κοτσαμπάς απάντησε: «Δεν γνωρίζω αλλά έχω πληροφορίες ότι μάλλον θα αλλάξει η ώρα συνεδρίασης».

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα