Ο ΣΩΤΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε.Σ. ΣΕΡΡΩΝ

«Λόγοι ανώτερης της θελήσεως μου με υποχρεώνουν στην απόφαση μου αυτή καθότι έχω επωμιστεί ιδιαίτερα αυξημένο συνδικαλιστικό έργο», τονίζει

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σωτήρης Κοτσαμπάς, από το αξίωμα του πρόεδρου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σερρών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σωτήρης Κοτσαμπάς, από το αξίωμα του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Σ.), την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019. Ο κ. Κοτσαμπάς στην επιστολή που απέστειλε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ όπου ανακοινώνει την απόφασή της παραίτησης, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: « Μετά από ώριμη σκέψη έρχομαι σήμερα ενώπιόν σας να υποβάλλω προς το Σώμα του Δ.Σ. την παραίτησή μου από το Αξίωμα του προέδρου της Ομοσπονδία μας και παρακαλώ να κάνετε δεκτή. Λόγοι ανώτερης της θελήσεως μου με υποχρεώνουν στην απόφαση μου αυτή καθότι έχω επωμιστεί ιδιαίτερα αυξημένο συνδικαλιστικό έργο.Όπως γνωρίζεται συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστίασης (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και έχω ορισθεί για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .Επιπλέον συμμετέχω και από την θέση του Συμβούλου στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών».

«Επιθυμία μου είναι από την θέση του μέλους του Δ.Σ. να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις ,τόσο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως την συμπλήρωση αυτής της τριετίας ,όσο και να συμμετέχω εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μας που θα γίνουν έως την 12η Ιουλίου 2019 και εφόσον εκλεγώ να συνεχίσω να προσφέρω όπως μέχρι τώρα κάνω, ως απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου».

«Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι στην παράταξη που ιδρύσαμε και που συνεχώς αυξάνετε από τους φίλους συναδέλφους που ενδιαφέρονται όχι απλά να είναι κοντάμας, αλλά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το κοινό όφελος του ΕΒΕ θέτοντας την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εκλογές ,θα συνεχίσουμε όλοι μας να την τιμούμε ,να την σεβόμαστε και να αποτελεί με το ωφέλιμο συνδικαλιστικό παρελθόν που έχει οδηγό για το παρόν και το μέλλον της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών»

Ο κ. Κοτσαμπάς ευχαρίστησε το τωρινό αλλά και το προηγούμενο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Σ για την συνεργασία τους.