Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Μέλη και φίλοι του ΣΕΑΝ Σερρών κατέκλυσαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ)  Σερρών

Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού (ΣΕΑΝ) Σερρών

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον απελθόντα Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Ηλία Κάντζα σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στον Σύνδεσμο, ενώ ο ΣΕΑΝ Σερρών θέλοντας να ευχαριστήσει όσους με τις χορηγίες τους ενίσχυσαν τον Σύνδεσμο  και κατέστη έτσι εφικτή η πραγματοποίηση των πολυσχιδών δράσεων του, επέδωσε δώρα στους χορηγούς

Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού (ΣΕΑΝ) Σερρών  κατέκλυσαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ)  Σερρών, συμμετέχοντας στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον απελθόντα Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Ηλία Κάντζα σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στον Σύνδεσμο. Επίσης, ο ΣΕΑΝ Σερρών θέλοντας να ευχαριστήσει όσους με τις χορηγίες τους ενίσχυσαν τον Σύνδεσμο  και κατέστη έτσι εφικτή η πραγματοποίηση των πολυσχιδών δράσεων του, επέδωσε δώρα στους χορηγούς.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΕΑΝ Σερρών αναφέρονται τα παρακάτω:

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΑΝ Σερρών για την κοπή της βασιλόπιτας. Η προσέλευση των μελών και των φίλων του Συνδέσμου μας, που κατέκλυσαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα της ΛΑΦ Σερρών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Σερρών και μέλος του Συνδέσμου μας Κώστας Καραμανλής, η Βουλευτής Φ. Αραμπατζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών και μέλος του συνδέσμου Ι. Μωυσιάδης, ο Σχης Διοικητής του 10ου Συντάγματος Αλ. Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Π. Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών και μέλος του συνδέσμου Χρ. Μεγκλας, οι υπ. Δήμαρχοι Σερρών Αλ. Χρυσάφης και Θ. Αραμπατζής, ο Αντιδήμαρχος Ηλ. Γκότσης, η Υποδιοικητής της Αστυν. Δνσης Σερρών, εκπρόσωπος της Π. Υ. Σερρών, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Σερρών Θ. Στρικος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών Σωκρ. Κοτζάογλου, Πρόεδροι λοιπών φορέων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον απελθόντα Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Ηλία Κάντζα σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στον Σύνδεσμο, ενώ ο ΣΕΑΝ Σερρών θέλοντας να ευχαριστήσει όσους με τις χορηγίες τους ενίσχυσαν τον Σύνδεσμο μας και κατέστη έτσι εφικτή η πραγματοποίηση των πολυσχιδών δράσεων του, επέδωσε δώρα στους χορηγούς: Στον κ. Δ. Κάντζα ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων ΚΑΝΤΖΑΣ και Αντιπρόεδρο του ΣΕΑΝ Σερρών, στον Βουλευτή Σερρών και μέλος του συνδέσμου Κώστα Καραμανλή, στον Ανέστη Παναγιώτου συνιδιοκτήτη των επιχειρήσεων PAN MARKET και μέλος του Συνδέσμου, στον κ. Γ.Κουρτίδη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης NEKTAR αναψυκτικά και μέλος του συνδέσμου και στην κ. Άννα Σάνδρου της επιχείρησης METRON. Το πλήθος των μελών και φίλων του Συνδέσμου μας που συμμετείχε στην εκδήλωση διασκέδασε υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και απέδειξε για μία ακόμη φορά την στήριξη στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που οργανώνει το ΔΣ. Η συμμετοχή όλων και ο εθελοντισμός είναι η δύναμη μας.