Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 4ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Οι 12 καλύτερες ομάδες Μπάντμιντον της χώρας συναντήθηκαν στο κλειστό του Πύργου

Την 4η θέση κατέλαβε ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών στο Πανελλήνιο Ομαδικό Α1 Εθνικής Κατηγορίας

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας Σωτηρίου και Κιοσσές την οδήγησαν στον μικρό τελικό όπου έχασε η ομάδα των Σερρών από την Θήβα με 3-2 στον τελευταίο αγώνα και έτσι βελτίωσε και πάλι την κατάταξή της κατά μια θέση σε σχέση με την 5η περσινή.

Με την καλύτερη θέση από συστάσεως του συλλόγου γύρισε στις Σέρρες ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών και αυτή είναι η 4η μεταξύ των κορυφαίων .

Οι αγώνες ήταν για γερά νεύρα και πολλές συναντήσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες .

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας Σωτηρίου και Κιοσσές την οδήγησαν στον  μικρό τελικό όπου έχασε η ομάδα των Σερρών από την Θήβα με 3-2 στον τελευταίο αγώνα και έτσι βελτίωσε και πάλι την κατάταξή της κατά μια θέση σε σχέση με την 5η περσινή.

Οι 12 καλύτερες ομάδες της χώρας συναντήθηκαν στο κλειστό του Πύργου ( 30/11-1/12 ) για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Αγωνιστικής Χρονιάς.

Πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά ο ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης που επίσης κέρδισε οριακά στον τελικό 3-2 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου! Πολύ καλά πήγαν και οι άλλες ομάδες της περιφέρειας  Σερρών κατακτώντας την 5η θέση το Κάστρο και την 8η ο Δίας .

Με την Ομάδα του ΠΛΑΤΩΝ  αγωνίστηκαν οι: Καντζόγλου Αλέξανδρος (κόουτς) οι Κιοσσές Ραφαήλ , Στάμος Βασίλειος , Ρακιτζής Βασίλειος, Μανδάνας Αναστάσιος, Δημητριάδου Χριστίνα, Καντζόγλου Μαρία, Κουτσούρη Ευαγγελία, Σωτηρίου Ματίνα.