Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΪΟΥ 2019

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής και εκ νέου  υποψήφιος ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, δήλωσε από τις Σέρρες εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019:

«Να ενισχυθούν οι δυνάμεις, που πιστεύουν στην πολιτική ενοποίηση της Ε.Ε. και την υπηρετούν πιστά, και όχι μόνο στα λόγια»

«Είναι σημαντικό  να ενισχυθούν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, που πιστεύουν στην πολιτική ενοποίηση και την υπηρετούν πιστά, και όχι μόνο στα λόγια», δήλωσε  από τις Σέρρες ο Νίκος Ανδρουλάκης ευρωβουλευτής και εκ νέου  υποψήφιος ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε τις Σέρρες το βράδυ της Τρίτης, 7 Μαΐου 2019,και ήταν ο κεντρικ΄ςο ομιλητής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ .
Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε «Και εδώ από τις Σέρρες, ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης επιστρέφει δυναμικά ,επιστρέφει δυναμικά διότι δεν ανέχεται ότι η ΝΔ κάνει μια ακροδεξιά στροφή όπου ο κ. Μητσοτάκης ταυτίζεται για σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά θέματα με τον κ. Βορίδη με τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και μια ανάλγητη ατζέντα, και από την άλλη δεν αντέχει αυτή την απαξίωση της πολιτικής από τον σημερινό πρωθυπουργό. Όπου από την μία χαϊδεύει τους Πολάκηδες που επιτίθενται σε ΑΜΕΑ, και που βέβαια που ο ίδιος έλεγε ότι θα κομίσει ένα νέο ήθος στην πολιτική,τον βλέπουμε να κάνει διακοπές σε κότερα πολύ πλούσιων επιχειρηματιών» και συνεχίζοντας σημείωσε «Αυτό δεν είναι το νέο ήθος, αυτό είναι οι χειρότερες πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Αυτό είναι η απαξίωση της πολιτικής, αυτό είναι η κρίση εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού απέναντι στους πολιτικούς. Δεν δέχεται ο ελληνικός λαός ούτε την εξαγορά στελεχών από το ΣΥΡΙΖΑ ,από κόμματα και της  δεξιάς παράταξης και της κεντροαριστεράς με μόνο κίνητρο την εξουσία χωρίς πολιτική »

« Έλεγε ο κ. Τσίπρας ότι συγκρούεται με τον νεοφιλελευθερισμό και έχει βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο τον κ. Κόκκαλη ,έλεγε ότι συγκρούεται με την δεξιά και έβαλε την κ. Κουντουρά. Για όλους αυτούς τους λόγους η νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στον μισαλλόδοξο λόγο .Δεν μπορεί η χώρα μας να κρατηθεί πουθενά με μια τέτοια πορεία Υπάρχει εθνική ανάγκη η δημοκρατική παράταξη του ρεαλισμού του προοδευτικού λόγου της ατζέντας που αφορά τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα τις κοινωνικές ανισότητες και το δημογραφικό της χώρας να ξαναπρωταγωνιστήσει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο και η εκτίμησή μου είναι ότι στις Ευρωπαϊκές εκλογές στις 26 Μαΐου, θα γίνει ένα πρώτο μεγάλο βήμα όπου στις εθνικές εκλογές θα έχουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε ο ευρωβουλευτής.

Αναφερόμενος στην  άνοδο της ακροδεξιάς στην Ε.Ε είπε πως εάν θέλουμε να ηττηθεί η ακροδεξιά και να πάει η Ευρώπη σε μια πορεία αλληλεγγύης , στην πορεία της Ευρώπης των λαών πρέπει να υπερισχύσουν οι Σοσιαλδημοκράτες , οι Πράσινοι και το προοδευτικό Φιλελεύθερο κομμάτι.

«Κάθε ψήφος στη δεξιά παράταξη είναι ψήφος στο σακούλι της κ. Μέρκελ και του κ. Βέμπερ ,ψήφος σε μια Ευρώπη της στασιμότητας, ψήφος στην Ευρώπη που θα πάμε σε μια βραχυπρόθεσμη παρακμή και κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος σε μια Ευρωπαϊκή Αριστερά που απεχθάνεται την καταδίκη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και που  συνεχώς εκθέτει την Ευρώπη σε κινδύνους μέσω της έλλειψης πίστης στην πολιτική ενοποίηση», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.