Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις»

Τα «λιοντάρια» κόβουν τη βασιλόπιτά τους!

Ο μπασκετικός Πανσερραϊκός διοργανώνει γιορτή για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις» αυτή την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00.Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα παρακάτω:

Τα τμήματα Μπάσκετ Ανδρών και ΑμΕΑ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού διοργανώνουν γιορτή για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις» αυτή την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβει χώρα βράβευση καλαθοσφαιριστών της ομάδας που εισήχθησαν πέρυσι στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και παρουσίαση των χορηγών της ομάδας. Επίσης, θα μοιραστούν πλούσια δώρα, ενώ θα ακολουθήσει και χορός υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Αναστάσιου Μίχου .

Γι’ αυτό τον λόγο με ιδιαίτερη τιμή και χαρά προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν συμμετέχοντας στην εκδήλωση.

Κόστος Προσκλήσεων

Για τα παιδιά: 10 ευρώ (πλήρες μενού και χυμός)

Για τους ενήλικες: 15 ευρώ (πλήρες μενού)

Κρατήσεις

Υπεύθυνη Κρατήσεων: Κουντουρά Λίτσα (695 553 68 06)

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Μακεδονικό», ενώ υποστηρικτές της η Ελληνική Σπιρουλίνα Σερρών «Samalife», η Σερραϊκή Γαλακτοβιομηχανία «Κρι Κρι» και η «Θέρμη Τηλεθέρμανση».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!