Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Για τα 4 χρόνια στην προεδρία στη ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οδηγούμε την Ελλάδα σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας για τέσσερα χρόνια και ευχαριστεί τους Έλληνες με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020  συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Με την ευκαιρία αυτή, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος αλλά και στους Έλληνες πολίτες.

Σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι η εμπιστοσύνη των Ελλήνων θα είναι πάντα οδηγός του.

Επίσης, τονίζει πως τα τέσσερα αυτά χρόνια έφεραν «στα μαλλιά λίγο γκρίζο ωριμότητας και ευθύνης», αλλά ανανέωσαν την καρδιά και τη σκέψη.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Σήμερα κλείνουν 4 χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες με εμπιστεύτηκαν να οδηγήσω τη Νέα Δημοκρατία σε μια νέα εποχή. Δεσμεύτηκα να την αλλάξω, να την εκσυγχρονίσω, να την ανοίξω στην κοινωνία. Το καταφέραμε.

Οδηγήσαμε τη Νέα Δημοκρατία σε μία μεγάλη νίκη και σήμερα εργαζόμαστε για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα πιο φωτεινό, ένα αισιόδοξο μέλλον, ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους Έλληνες.

Τέσσερα χρόνια που είναι παρελθόν, αλλά δείχνουν το μέλλον. Έφεραν στα μαλλιά λίγο γκρίζο ωριμότητας και ευθύνης. Αλλά ανανέωσαν την καρδιά και τη σκέψη. Δεν ξεχνώ γιατί το κόμμα μου με εξέλεξε αρχηγό. Δεν ξεχνώ γιατί οι Έλληνες με εξέλεξαν Πρωθυπουργό. Τους ευχαριστώ. Η εμπιστοσύνη τους είναι πάντα οδηγός μου.»