Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη που γιορτάζει

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Σάββατο  στις Σέρρες, τιμώντας τα Ελευθέρια της πόλης των Σερρών

Τις Σέρρες πρόκειται να επισκεφτεί  αύριο Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης τιμώντας τα Ελευθέρια της πόλης των Σερρών .

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται το πρωί στην πόλη των Σερρών προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις  για την 106η  απελευθέρωση της πόλης των Σερρών από τους Βουλγάρους .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  αναμένεται να παραστεί στην δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην κατάθεση των Στεφάνων και στην συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση  των  μαθητικών τμημάτων, των τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων και του Στρατού. 

Ακολούθως θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης και θα έχει συναντήσεις με τους πολίτες των Σερρών.

Μετά την πόλη των Σερρών ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη  

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση (ολική ή μερική) του περιεχομένου της ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, www.e-simerini.com (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την άδεια μας. Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας, Άρθρο 66 Ν.2121/93.  Η αναπαραγωγή/αναδημοσίευση του περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) επιτρέπεται μόνο όταν γίνεται εν γνώση μας και με αναφορά της πηγής του.