Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Μια μοναδική συναυλία το βράδυ της Τετάρτης,21 Αυγούστου 2019, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Εμμανουήλ Παπά  «Μπλέξαμε…» Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Ο Μουσικογυμναστικος Συλλογος ΕΜΜ.ΠΑΠΑ παρουσιαζει τον Βασίλη ΠαπακωνσταντΊνου, Ο αιώνιος έφηβος, έρχεται για μια μοναδική συναυλία την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΜΜ.ΠΑΠΑ Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Θρυλική αναμένεται να είναι και αυτή στο προαύλιο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Εμμ. Παπά με τον Βασίλη να μας τραγουδάει, πέρα από μια επιλογή από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια-σταθμούς, και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφόρησε αρχές Ιουνίου σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.

Με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει το μοναδικό του στίγμα, ο Βασίλης βρίσκει την ευκαιρία να μας «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Το βράδυ της Τετάρτης. στις 21 Αυγούστου θα είναι η ευκαιρία μας να ακούσουμε τον δικό μας Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία που έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του και να ταξιδέψουμε μαζί του σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί του οι μουσικοί:

Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Πιάνο / keyboards: Αντρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης

Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Φωτογραφίες: Γιάννης ΜαργετουσάκηςΓραφιστική επιμέλεια: Μάνος ΣαλούστροςΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :15 ΕΥΡΩ 

Σημεία Προπώλησης: MIKEL – ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ-ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΛΕΥΡΑ
TIMH ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 12 ΕΥΡΩ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Art Production