Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΚΡΑΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των λιονταριών η ανάληψη της θέσης του  τεχνικού συμβούλου από τον Αλέξη Γκράτζιο

Τεχνικός  σύμβουλος  ποδοσφαίρου στον Πανσερραϊκό ο Αλέξης Γκράτζιος

Τεχνικός  σύμβουλος  ποδοσφαίρου στον Πανσερραϊκό αναλαμβάνει ο προπονητής  Αλέξης Γκράτζιος.  Στην παραπάνω ανακοίνωση προέβη την Τετάρτη η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός. «Ο κ. Γκράτζιος θα έχει άμεση συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του συλλόγου, στα θέματα του ποδοσφαιρικού σχεδιασμού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Η σχετική ανακοίνωση συγκεκριμένα έχει ως εξής:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αλέξη Γκράτζιο, για την θέση του τεχνικού συμβούλου ποδοσφαίρου.

Ο κ. Γκράτζιος θα έχει άμεση συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του συλλόγου, στα θέματα του ποδοσφαιρικού σχεδιασμού. 

Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Γκράτζιο στην οικογένεια του Πανσερραϊκού και του ευχόμαστε, η συνεργασία του, με την ομάδα μας, να συνοδευτεί με επιτυχίες.

Μίνι Βιογραφικό

Ο Αλέξης Γκράτζιος έχει γεννηθεί στις 17/06/1961, είναι προπονητής και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 1990, σε πολλές ομάδες του νομού Σερρών. Η καριέρα του, ως τεχνικός, έχει στεφθεί με επιτυχία σχεδόν σε όλα τα σωματεία που ανέλαβε, συνδέοντας το όνομα του με πρωταθλήματα, κύπελλα και ανόδους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Η μεγάλη του εμπειρία, δίνει την δυνατότητα να μπορεί προσφέρει και υπηρεσίες συμβούλου, σε θέματα διοίκησης ποδοσφαίρου.

Δηλώσεις Γκράτζιου

Ο Αλέξης Γκράτζιος σε γραπτή του δήλωση αναφορικά με το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα τόνισε: «Χαίρομαι που αποτελώ μέλος του Πανσερραϊκού! Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά με δουλειά και προσπάθεια να καταφέρουμε τους αδιαπραγμάτευτους στόχους, που θέτουμε με την διοίκηση, την άνοδο και το πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να ανεβεί ψηλά και να φτιάξουμε έναν οργανισμό υγιή, που θα τον αγαπήσουν όλοι!»