Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ»

Μπροστά σε εκατοντάδες Σερραίες και Σερραίους που παρακολούθησαν την ομιλία του σε μια κατάμεστη από εκατοντάδες δημότες αίθουσα

 

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσίασε χθες τη νέα δημοτική κίνηση Σερρών «Συμμαχία Σερραίων»

 

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μια μεστή ομιλία παρουσίασε τους λόγους για την ίδρυση της νέας κίνησης και το σκοπό της που δεν είναι άλλος παρά η επικράτηση στις δημοτικές εκλογές οποτεδήποτε γίνουν αυτές με απώτερο στόχο την διοίκηση του Δήμου Σερρών και την ανάπτυξή του καθώς και την υπηρέτηση των συμφερόντων των Σερραίων δημοτών.

 

Τη νέα δημοτική κίνηση για το Δήμο Σερρών παρουσίασε χθες ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Χρυσάφης στην αίθουσα του ξενοδοχείου Philippos Xenia των Σερρών, όπου εκατοντάδες Σερραίες και Σερραίοι γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα και τους χώρους του ξενοδοχείου και παρακολούθησαν τη “γέννηση” της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης.

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μια μεστή ομιλία παρουσίασε τους λόγους για την ίδρυση της νέας κίνησης και το σκοπό της που δεν είναι άλλος παρά η επικράτηση στις δημοτικές εκλογές οποτεδήποτε γίνουν αυτές με απώτερο στόχο την διοίκηση του Δήμου Σερρών και την ανάπτυξή του καθώς και την υπηρέτηση των συμφερόντων των Σερραίων δημοτών.

Παράλληλα ο κ. Χρυσάφης παρουσίασε και την ονομασία της νέας κίνησης και το λογότυπό της. “Συμμαχία Σερραίων”, το όνομα της κίνησης, μια Συμμαχία που θα βάλει τη σφραγίδα της στο αύριο αυτού του τόπου.

Στην ομιλία του ο κύριος Χρυσάφης μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

“Πολλοί με ρωτούν γιατί ξεκινάτε τώρα;

Είναι πολύ νωρίς !

ενάμιση χρόνο έχουμε ακόμη  μέχρι τις εκλογές!

γιατί  δεν περιμένετε να δείτε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση και μετά κάνετε την προσπάθειά σας;

Για μας οι εξετάσεις απέναντι στην κοινωνία είναι ακριβώς αυτός ο χρόνος  μέχρι να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος !

Μπορεί να φαντάζει για κάποιους μεγάλο διάστημα,  αλλά πιστέψτε με είναι πολύ μικρό μπροστά στα τόσα προβλήματα και θέματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά και η πόλη μας!”

Επισήμανε επίσης:

¨Η δικιά μας φιλοσοφία βασίζεται στην συνδιαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου, ρεαλιστικού, κοστολογημένου και κυρίως ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ  σχεδίου δράσης που θα προέρχεται από τον Σερραίο δημότη και θα απάντα στις ανάγκες του Σερραίου κατοικου των χωριών και της πόλης μας!

Το πρόγραμμα μας θα γίνει από του Σερραίους με τους Σερραίους για τους Σερραίους!!!

Ήδη δημιουργούμε 11 θεματικές  ομάδας εργασίας που θα επεξεργαστούν όλα τα επιμέρους θέματα του Δήμου μας συμμαχώντας με όλο το τοπικό δυναμικό.¨

Στη συνέχεια ο κ. Χρυσάφης τόνισε:

¨ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ σχεδιάζουμε ένα οδοιπορικό σε διάφορες πόλεις για να αντλήσουμε και από εκεί εμπειρίες και ιδέες  για να κάνουμε την ζωή των Σερραίων δημοτών πιο ποιοτική και ανθρώπινη.

¨Δεν σας λέμε  ότι τα ξέρουμε όλα , άλλωστε η ζωή είναι ένα συνεχές ταξίδι αναζήτησης … σας λέμε όμως ότι είμαστε  αποφασισμένοι να αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να αποκτήσουμε την απαραίτητη γνώση που θα μας κάνει χρήσιμους  ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣ!!¨

Ο επικεφαλής της ¨Συμμαχίας Σερραίων¨ και υποψήφιος δήμαρχος κ. Χρυσάφης υπογράμμισε:

¨Είμαι αποφασισμένος να τα αντιμετωπίσω όλα και κυρίως είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω ένα αξιακό σύστημα που διδάχτηκα από τον πάτερα μου και την μητέρα μου! για τους οποίους είμαι υπερήφανος!

μου έλεγαν οι γονείς μου : όχι αγόρι μου ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα… τα μέσα που χρησιμοποιείς δίνουν αξία στον σκοπό σου!!!¨

Χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσάφης ανέφερε:

¨Οι νέοι άνθρωποι βαρέθηκαν τους δήθεν! βαρέθηκαν τα λόγια και τις υποσχέσεις!

Στην εμπιστοσύνη  και στην ενεργοποίηση αυτού το κομματιού αποσκοπούμε !

Αυτό το δυναμικό πρέπει να κινητοποιήσουμε  και να ξαναφέρουμε πίσω!
Προφανώς και ο δήμος από μόνος του δεν μπορεί να ανατάξει  συνολικά μία κατάσταση μιας χώρας η οποία τελεί υπό χρεοκοπία τα τελευταία 10 χρόνια.
Μπορεί όμως ο δήμος να διαμορφώσει ένα φιλικό περιβάλλον για νέες δουλειές.. να είναι ένας δήμος ΣΥΜΜΑΧΟΣ και όχι μπαμπούλας…
να είναι ένας Δήμος που με  συνέργειες με όλους τους φορείς  της επιχειρηματικότητας, να αναλάβει πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και προώθησης των τοπικών ευκαιριών!¨

Τέλος ο Αλέξανδρος Χρυσάφης είπε:

¨Σήμερα κάνουμε το πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα, για τις Σέρρες της νέας εποχής. Σε μια  δυνατή ΣΥΜΜΑΧΙΑ πολιτών, με αρχές και αξίες, ικανή να θέσει τα θεμέλια για έναν ισχυρό, σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο.

Αφήνουμε πίσω μας το χθες, κοιτώντας αποκλειστικά στο μέλλον.

Καλούμε δίπλα μας, κάθε μία και κάθε έναν  από σας που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αξίες , τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για τον τόπο μας .

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ …

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…

ΑΣ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

ΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…”

 

 

Δήμητρα Μετόκη metoki63@hotmail.com

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα